ISTORIJSKI DAN ZA SRPSKU KOŠARKU: Beogradski Večiti rivali startuju u Evroligi - evo gde i kada možete pratiti mečeve Crvene zvezde i Partizana!

Autor:

Sport

07.10.2022

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski Večiti rivali danas započinju svoju evroligašku odiseju za sezonu 2022/23.

ISTORIJSKI DAN ZA SRPSKU KOŠARKU: Beogradski Večiti rivali startuju u Evroligi - evo gde i kada možete pratiti mečeve Crvene zvezde i Partizana!

Foto: Starsport

Branko Lazić i Kevin Panter

Srbija je i to dočekala. Među najboljih 18 evrospkih košarkaških klubova, naša zemlja će u sezoni 2022/23 imati dva predstavnika.

Već starosedeocu u ovom takmičenju, ekipi Crvene zvezde, nakon pune decenije odsustva priključio se i Partizan, pa će po prvi put u istoriji dva kluba srpski ljubitelji košarke imati prilike da Večiti derbi posmatraju i u okviru jednog od međunarodnih takmičenja.

Košarkaši Crvene zvezde predvođeni novim trenerom Vladimirom Jovanovićem i prilično izmenjenim rosterom u odnosu na prethodnu sezonu, ovogodišnje takmičenje započinju iz Istanbula, a protivnik na samom startu je najjači mogući, zvanični vladar evrospke košarke, ekipa Anadolu Efesa. Susret u "Sinan Erdem" zakazan je za 19.30 časova.

 

 

Sa druge strane, ekipa Partizana u novu sezonu ulazi sa nepromenjenim trenerom. Crno-bele i u povratničkoj sezoni na najveću scenu predvodiće Željko Obradović, ali je kao i u slučaju crveno-belih roster prilično izmenjen, mada se mora istaći da je okosnica tima ipak uglavnom sačuvana. Evroligašku premijeru crno-beli će imati u Berlinu gde će se sastati sa ekipom Albe, a susret u "Mercedes-Benc Areni" počinje u 20 časova.

 

 

Ljubitelji košarke u Srbiji imaće prilike da oba susreta prate u direktnom TV prenosu. Meč iz Istanbula biće prenošen na Sport klubu 1, dok će Partizanov evroligaški povratak svi zainteresovani moći da isprate na drugom programu ove televizije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading