Nikada nismo videli Jelenu Đoković u OVOM izdanju: "Uživam u pokretima, trudim se da budem hrabra!" (VIDEO)

Autor:

Sport

07.10.2022

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novakova supruga došla je u centar pažnje.

Nikada nismo videli Jelenu Đoković u OVOM izdanju: "Uživam u pokretima, trudim se da budem hrabra!" (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Dok Novak Đoković ponovo dominira teniskim terenima, njegova supruga Jelena uspela je da mu "preotme slavu na pet minuta".

Gospođa Đoković okačila je video snimak na svoj Instagram profil, a u njemu - dominira!

Jelena je radila trening kapoere i na njemu se pokazala odlično. Uživala je u svakom trenutku, a uz snimak je napisala:

Otkrila sam kapoeru ovog leta i počela da učim uz Pulmaoa. Prve dve nedelje sam hodala kao robot jer me je svaki deo tela boleo… nisam mogla 1 sklek da uradim - ni ženski! Tako da… ovo je stvarno napredak iako je daleko od idealnog ili nekog hvaljenja. Prosto uživam u pokretima, osećam se i malo detinjasto dok se kobajagi trudim da budem hrabra kad krene nogom ka meni i tako…. Lepo je. Drugačije je - istakla je Jelena.

 

 

Kao što smo već napomenuli, Novak Đoković dominira teniskim terenima, te je posle titule u Tel Avivu nastavio sa fenomenalnim partijama i u Astani. U prvoj rundi savladao je Čileanca Kristijana Garina sa 2:0 u setovima (6:1‚ 6:1), a u drugom kolu bio je bolji od Botika van de Zandšulpa, takođe sa 2:0 (6:3, 6:1). 

U četvrtfinalu ga očekuje dobro poznati rival, ruski teniser Karen Hačanov koji trenutno zauzima 18. poziciju na listi najboljih tenisera planete. Gde i u kom terminu možete pratiti sudar Đokovića i Hačanova pročitajte OVDE. Turnir u Astani donosi 500 ATP bodova i Novak Đoković ga igra prvi put u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading