NESLAGANJE Novaka i Jelene u BRAKU!

Autor:

Sport

19.09.2022

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progovorila je!

NESLAGANJE Novaka i Jelene u BRAKU!

Foto: Tanjug/AP

Novak i Jelena Đoković

Jelena Đoković, supruga ikone tenisera na svetu Novaka Đokovića, u okviru fondacije "Novak Đoković" organizuje predavanja širom regiona na temu roditeljstva.

Ona je tom prilikom rekla da Novaku zamera na nekim stvarima, kada je vaspitavanje dece u pitanju. Ima tu dosta neslaganja:

Foto: Starsport

Jelena Đoković i Novak Đoković

 

- Imam stvarno vrlo lepih trenutaka s decom i najviše volim kada zajedno čitamo priče. Moj sin najviše voli da slaže "lego-kockice" i da sluša muziku, dok s ocem voli da igra tenis ili da zajedno gledaju meč, što mami možda nije najomiljenije.  Sa Tarom volim da plešem, ona voli da se šminka, a ja ne. Ali, moram da poštujem njenu slobodu izražavanja kroz takvu vrstu umetnosti. Imala sam baš situaciju sa suprugom gde je on kritikovao zašto joj ne zabranim šminkanje pod argumentom da je još mala, te da je učimo pogrešnim stvarima. Na to sam mu rekla da ona to želi i da ništa ne mogu da joj zabranim, već samo da joj pomognem da to radi bolje - kazala je Jelena za hrvatski "Stori".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading