U Beograd dolazi žena u koju Novak i Jelena gledaju kao u Boga! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

30.08.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istorija se ponavlja...

U Beograd dolazi žena u koju Novak i Jelena gledaju kao u Boga! (FOTO GALERIJA)

Foto: printscreen/instagram

Godine 2017. najbolji srpski teniser načinio je jedan od velikih promena kada je u pitanju njegova igračka karijera. Dotadašnji saradnici bili su udaljeni od Novaka Đokovića, a svu "kontrolu" nad njim preuzeo je španski guru majstor Pepe Imaz.

Teniser koji je sa lakoćom plesao teniskim terenima širom planete, nanizao je nekolicinu neočekivanih poraza, a kulminacija se dogodila na Australijan openu te 2017. godine kada je već u drugoj rundi eliminisan od Denisa Istomina. Sva navedena dešavanja "naterala" su Đokovića da i definitivno posegne za već pomenutim guruom, bez obzira na podatak da se on još od polovine 2016. godine pojavljivao u Novakovoj loži tokom mečeva.

Težak period po najboljeg srpskog tenisera je nastavljen, pa je usled svega već u aprilu 2018. godine saradnja prekinuta.

Ovoga puta Novakova supruga Jelena Đoković objavila je da će uskoro u Beogradu gostovati Dr Šefali Tsabari, klinički psiholog i osoba u koju bračni par Đoković ima neograničeno poverenje.

 

Dr Šefali Tsabari je rođena u Mumbaju, u Indiji, dok je u Njujorku završila studije kliničke psihologije. Njena osnovna ideja je integracija istočnih zdravstvenih tehnika sa zapadnim poimanjem kliničke psihologije. Danas se ova četrdesetosmogodišnja psuhološkinja uz primarnu delatnost bavi i motivacionim govorima i pisanjem knjiga.

Teniska javnost već sada postavlja pitanje da li se događaji vezani za Novaka Đokovića od pre pola decenije mogu ponoviti. Jasno je da porodica Đoković ima neograničeno poverenje u doktorku Tsarabi, ali ostaje da se vidi kakav uticaj na Novaka ima ova klinička psihološkinja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading