Šta će reći Jelena? IZAZOVNA NOVINARKA zbog Novaka ZARATILA sa vlastima - nakon njenih reči trese se Amerika! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

07.08.2022

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo više od samog predstojećeg US opena, javnost se bavi pitanjem hoće li se najbolji srpski teniser naći na njemu.

Šta će reći Jelena? IZAZOVNA NOVINARKA zbog Novaka ZARATILA sa vlastima - nakon njenih reči trese se Amerika! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Novak i Jelena Đoković

Danima u nazad mnogobrojne javne ličnosti stale su uz Novaka Đokovića i javno apelovale na vlast Sjedinjenih Američkih Država da dozvoli jednom od najboljih tenisera u istoriji ove igre da nastupi na predstojećem Grend sem turniru.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

 

Pozitivne reakcije sa druge strane i dalje nema, a sada se grupi onih koji su stali uz srpskog tenisera priključila i novinarka "Foks njuza" Timi Laren koje je izjavom na društvenoj mreži Tviter uzburkala strasti "preko bare".

Zanosna novinarka je napisala:

- Tolerišemo milione ilegalaca koji nemaju pravo da budu u ovoj zemlji, a držimo po strani Novaka Đokovića jer nije vakcinisan. Šta je sa nevakcinisanim ilegalcima? Samo senatorka Marša Blekburn radi nešto po tom pitanju - istakla je Timi Laren.

Treba napomenuti da se Timi Laren smatra jednom od najlepših novinarki na američkom kontinentu, pa samim tim se može, više u šali, postaviti pitanje šta će Novakova supruga Jelena Đoković reći na činjenicu da je najbolji srpski teniser dobio javnu podršku fatalne plavuše.

 

Poptuno je jasno zašto Timi Laren na Instagramu ima gotovo dva miliona pratilaca...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading