Nije više želela da ćuti: Jelena Đoković se uključila u raspravu i uništila najvećeg NOVAKOMRZCA!

Autor:

Sport

11.07.2022

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski treniser stigao je do svoje 21. Grend slem titule, ali u moru čestitki koje dobija sa svih strana, očekivano javio se i njegov poznati hejter, koji se bavio potpuno drugom pričom.

Nije više želela da ćuti: Jelena Đoković se uključila u raspravu i uništila najvećeg NOVAKOMRZCA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je stigao de četvrtog uzastopnog pehara na vimbldonskoj travi što je, prema očekivanju izazvalo. gotovo momentalnu reakciju Bena Rotenberga.

On je na društvenom mreži Tviter napisao:

- Što se tiče US Opena, rekli ste da u ovom trenutku ništa ne možete da uradite. Ali još uvek imate vremena da se vakcinišete pre Njujorka da biste stigli na vreme za SAD. Da li je to nešto na šta ste potpuno zatvorili misli kao opciju za dalje, ili?

 

 

Nakon iznešenog nastupio je pravi "rat" na ovoj društvenoj mreži u kojem se u odbranu supruga uključila i Jelena Đoković:

- Izvinite me. Samo se uverite da je zabeleženo da ste ga vi označili kao antivaksera iz bilo kog razloga koji imate. On je jednostavno odgovorio koji je njegov izbor za svoje telo - napisala je supruga sedmostrukog osvajača Vimbldona.

 

 

Prepirci tu nije bio kraj.

- Razumem da je to njegov izbor, ali takođe kažem da ga je njegova odluka da bude toliko protiv vakcina da to utiče i ograničava njegovu mogućnost igranja turnira da ga je napravila hteo on to ili ne, u veliku ikonu antivaks pokreta. To sam jasno video tokom dešavanja u Australiji - istakao je Ben Rotenberg.

Foto: youtube.com/printscreen

Ben Rotenberg

 

Nije se dugo čekalo i na novi odgovor Jelene Đoković:

- Pravite veoma osuđujući narativ koji se poklapa sa vašom agendom. On jedostavno bira šta je najbolje za njegovo telo, a ako ne može da igra turnir zbog tog izbora, on će prihvatiti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading