Očekivano, ili ne: Nakon ženskog finala na Vimbldonu oglasio se i on - najveći NOVAKOMRZAC je ponovo šokirao svet!

Autor:

Sport

09.07.2022

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnji Vimbldon, kada je ženska konkurencija u pitanju, je okončan.

Očekivano, ili ne: Nakon ženskog finala na Vimbldonu oglasio se i on - najveći NOVAKOMRZAC je ponovo šokirao svet!

Foto: youtube.com/printscreen

U velikom finalu, ruska teniserka koja nastupa pod zastavom Kazahstana, Elena Ribakina savladala je Tunižanku Ons Žaber rezultatom 2:1 (3:6, 6:2, 6:2). Po okončanju meča mnogi svetski mediji preneli su da je i pored zabrane učešća ruskim i beloruskim teniserima da učesvtuju na ovogodišnjem turniru Sveenglskog kluba, upravo jedna Ruskinja uspela da podigne pehar, a taj podatak je očigledno iziritirao Bena Rotenberga.

Foto: Twitter.com/Wimbledon

Elena Ribakina

 

Rotenberg je u teniskom svetu poznat kao neko ko spada u red najvećih mrzitelja Novaka Đokovića, a ovoga puta je slična osećanja usmerio i ka nekom drugom.

Naime, na društvenoj mreži Tviter, Ben Rotenberg je napisao:

- Očigledno je veoma nezgodno to što je rođena Moskovljanka osvojila titulu na Vimbldonu, iako je Rusima zabranjeno učešće. Po mom mišljenju, ovo pokazuje veliki ruski neuspeh. Elena Ribakina je napustila ruski tenis jer nisu uspeli da podrže i prepoznaju njen talenat. Rusija je danas izgubila. Kazahstan je pobedio.

 

 

Ostaje nam da vidimo kakva će biti reakcija dotičnog tokom sutrašnjeg dana kada, nadamo se, Novak Đoković po sedmi put u karijeri postane vimbldonski šampion.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Opanak

11.07.2022 08:46

Pa ocito da vi dajete publicitet raznim debilima kojima je pljuvanje po velicinama nacin samoreklame u sopstvrnim bolesnim glavama a na zalost imaju i publiku sto ukazuje na ne mslu broj umobolnih. Kome je zaista bigno sta ovaj polusvet misli i pise...Zar je moguce da mediji i njega koriste kao neku vest?