Ovo je nestvarno: Vimbldonska šampionka nije mogla da sakrije emocije nakon velikog trijumfa!

Autor:

Sport

09.07.2022

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žensko finale ovogodišnjeg Grend slem turnira u Sveengleskom klubu je okončano.

Ovo je nestvarno: Vimbldonska šampionka nije mogla da sakrije emocije nakon velikog trijumfa!

Foto: Twitter.com/Wimbledon

Nakon trijumfa, ruska teniserka koja nastupa pod zastavom Kazahstana, Elena Ribakina, vidno ophrvana emocijama je izjavila:

- Bila sam veoma nervozna tokom meča. Nikada nisam ovako nešto doživela. Želim da se zahvalim publici koja me je podržavala tokom turnira. Želim da se zahvalim i Ons Žaber na izuzetnom meču. Ona pruža čudesnu igru i veliko je zadovoljstvo igrati protiv nje. Takođe želim da se zahvalim svima u kraljevskoj loži, jer ovo je za mene apsolutno nestvarno - izjavila je vimbldonska šampionka pod naletima emocija.

 

 

Na pitanje da li je uopšte mogla i da očekuje ovakav ishod, mlada teniserak je izjavila:

- Očekivala sam da ću doći do druge nedelje ovog turnira, ali osvojiti Vimbldon je nestvarno. Do ovoga ne bih stigla bez mog tima i mnogo im se zahvaljujem. Bez njih sigurno ovo ne bi mogla da učinim. Posebno se zahvaljujem mojim roditeljima koji nisu ovde, ali i sestri koja je prisustvovala ovom uspehu i sigurna sam da je i ona iznenađena zbog svega što je samnom proživela tokom ove dve nedelje - zaključila je Elena Ribakina.

Foto: Twitter.com/Wimbledon

Elena Ribakina - šampionka Vimbldona za 2022. godinu

 

Da podsetimo, Elena Ribakina je rođena u Moskvi, a od 2018. godine nastupa pod zastavom Kazahstana. Pre ovogodišnjeg Vimbldona bila je 23. igračica na WTA listi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading