Nikada ne otpisujte Novaka: Vimbldon se poklonio srpskom teniseru!

Autor:

Sport

06.07.2022

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna meč odigrao je najbolji srpski teniser u četvrtfinalu turnira na travi Sveengleskog kluba.

Nikada ne otpisujte Novaka: Vimbldon se poklonio srpskom teniseru!

Foto: Tanjug/AP

Imao je Novak Đoković dva seta zaostatka u četvrtfinalu ovogodišnjeg Vimbldona. Delovalo je da će italijanski teniser Janik Siner, na opšte iznenađenje, slaviti protiv trenutno rećeplasiranog tenisera na ATP listi, ali...

Po ko zna koji put tokom prebogate karijere Novak Đoković se "izdigao oz pepela", zaigrao na samo njemu prepoznatljiv način i tokom naredna tri seta prosto počistio rivala sa terena i obazbedio plasman u polufinale.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Kompletna teniska javnost saglasna je u konstataciji da se Novak Đoković vratio u formu kojom prosto "gazi" rivale i jasno je da. hteli to neki da priznaju, ili ne, upravo on je apsolutni favorit da za samo par dana po sedmi put u profesionalnoj karijeri podigne pehar namenjen pobedniku verovatno i najprestižnijeg teniskog turnira na svetu.

Odmah nakon meča i sami organizatori turnira u Sveengleskom klubu na zvaničnom Tviter nalogu čestitali su sprkom teniseru za ono što je prikazao. U poruci Vimbldona stoji:

- Nikada ne otpisujte Novaka Đokovića. Ikada.

 

 

Da podsetimo, u Novak Đoković je u četvrtfinalu savladao italijasnkog tenisera Janika Sinera rezultatom 3:2 (5:7, 2:6, 6:3, 6:2, 6:2) i u borbi za veliko finale odmeriće snage sa domaćim teniserom Kameronom Norijem koji je u borbi za polufinale bio bolji od Belgijanca Davida Gofana rezultatom 3:2 (3:6, 7:5, 2:6, 6:3, 7:5).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading