Daću sve od sebe da savladam Novaka: Italijanski teniser puca od optimizma pred meč sa Đokovićem!

Autor:

Sport

04.07.2022

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon četiri odigrana seta, najbolji srpski teniser obezbedio je plasman među osam najboljih tenisera ovogodišnjeg turnira u Sveengleskom klubu.

Daću sve od sebe da savladam Novaka: Italijanski teniser puca od optimizma pred meč sa Đokovićem!

Foto: Tanjug/AP

Italijanski teniser Janik Siner

Novak Đoković je rezultatom 3:1 (6:2, 4:6, 6:1, 6:2) savladao Holanđanina Tima van Rajthovena i plasirao se u četvrtfinale Vimbldona gde ga očekuje duel sa italijasnkim teniserom Janikom Sinerom.

Po malo neočekivano, trenutno trinaestoplasirani teniser planete eliminisao je "zvezdu u usponu", Španca Karlosa Alkaraza nakon četiri odigrana seta 6:1, 6:4, 6:7, 6:3, čime je zakazao duel sa do nedavno najboljim teniserom sveta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner i Karlos Alkaraz

 

Meč dvojice tenisera biće odigran u utorak 5. jula, a pred predstojeći duel medijima se obratio i italijanski teniser:

- Biće teško, Novak igra veoma dobro. Daću sve od sebe, to je najmanje što mogu da uradim. Odličan je osećaj igrati na Centralnom terenu, veliki broj šampiona je igrao ovde i lepo je videti pune tribine, najvažnije je da publika uživa. Privilegija je igrati na Centralnom terenu na Vimbldonu - istakao je Janik Siner.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading