Holanđanin nije imao šanse: Karlos Alkaraz u trećem kolu Vimbldona!

Autor:

Sport

29.06.2022

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve potpuno različite partije mladog španskog tenisera.

Holanđanin nije imao šanse: Karlos Alkaraz u trećem kolu Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Mučio se Karlos Alkaraz na startu ovogoišnjeg Vimbldona. Da bi uopšte stigao do drugog kola morao je da odigra svih pet setova, ali je zato već u narednoj rundi pokazao potpuno drugačiju igru.

Karlos Alkaraz (Španija) - Talon Grikspor (Holandija) 3:0 (6:4, 7:6, 6:3)

Nakon uvodnih 6:4 u prvom setu gde je Špancu jedan brejk bio dovoljan, tokom drugog seta viđena je velika borba do samog kraja. Nakon 12 odigranih gemova rezultat je bio izjednačen 6:6, ali je Karlos Alkaraz prosto "eksplodirao" u taj-brejku osvojivši ga bez izgubljenog poena.

 

 

Velika borba viđena je u poslednjem setu. Obojica tenisera su uspevala da "otmu" servis protivniku, ali je na kraju Španac imao jedan brejk više što je bilo dovoljno za trijumf.

Ovim trijumfom Karlos Alkaraz se plasirao među 32 najbolja tenisera na ovogodišnjem Vimbldonu, a protivnik u 3. kolu biće mu trenutno 36. igrač na ATP listi, Oskar Ote iz Nemačke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading