Slavlje u kući Đokovića: Novak na emotivan način čestitao rođendan supruzi Jeleni! (FOTO)

Autor:

Sport

17.06.2022

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser priprema se za predstojeći Grend Slem.

Slavlje u kući Đokovića: Novak na emotivan način čestitao rođendan supruzi Jeleni! (FOTO)

Foto: instagram.com

Novaka Đokovića uskoro očekuje, možda i najznačajniji teniski turnir na svetu, Vimbldon. Na žalost on neće ovaj turnir dočekati sa pozicije "broj jedan" na ATP listi, ali svakako veliak želja mu je da ponovo sa terena Sveengleskog kluba izađe kao pobednik.

I dok su mu sve misli okrenute ka predstojećim obavezama, Novak Đoković je da društvenoj mreži Instagram javno svojoj supruzi čestitao rođendan uz dirljiv propratni tekst:

- Srećan rođendan, srcu naše porodice. Volimo te - napisao je Novak uz fotografije na kojima je zajedno sa svojom suprugom Jelenom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Jelena Đoković je rođena 1986. godine u Beogradu. Svog supruga i tenisku planetarnu zvezdu Novaka Đokovića, upoznala je 2005. godine, a nakon osam godina veze, Novak je verio Jelenu u septembru 2013. godine na veoma originalan način. Helikopterom ju je odveo u Provansu i pitao da se uda za njega. Venčali su se u julu 2014. godine na Kraljičinoj plaži na Svetom Stefanu.

Jelena i Novak Đoković imaju dvoje dece, sina Stefana koji u oktobru puni osam godina i kćerku Taru koja će za tri meseca napuni pet.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading