Novaka Đokovića u Crnoj Gori presrela medicinska sestra od koje zastaje dah! (FOTO)

Autor:

Sport

10.06.2022

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek najbolji teniser sveta prirpema se za naredni Grend slem turnir koji će se održati na londonskoj travi.

Novaka Đokovića u Crnoj Gori presrela medicinska sestra od koje zastaje dah! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je Otvoreno prvenstvo Francuske u tenisu okončao u četvrtfinalu porazom od Rafaela Nadala, a navedeni poraz prouzrokovao je pad na ATP listi koji će nastupiti u ponedeljak 13. juna. Tog dana, najbolji teniser sveta i zvanično će prepustiti lidersku poziciju na kojoj se u kontinuitetu nalazi od 20. januara 2020. godine.

Bez obzira na sve navedeno, Đokovića svi smatraju najvećim favoritom na predstojećem Vimbldonu, a završne pripreme za prestižni tunir, najbolji planetarni teniser obavlja na crnogorskom primorju.

Boravak Novaka Đokovića u Crnoj Gori, iskoristila je Tamara Đurić, po zanimanju medicinska sestra, koju crnogorski mediji predstavljaju kao "medicinsku sestru koja izaziva srčane udare", da upozna svog sportskog idola.

Ona se na društvenoj mreži Instagram pohvalila fotografijom sa svojim sportskim idolom, ali istovremeno svi koji posete profil ove mlade medicinske sestre mogu videti izazovne fotografije, pa je potpuno jasno da Novaku Đokoviću ni malo nije bilo lako dok se fotografisao sa Tamarom Đurić.

 

 

Inače, Tamara Đurić je od ranije poznata u crnogorskim medijima, pošto je 2015. godine za "Fokus Press" izjavila:

- Već 9 godina sam medicinska sestra, 11 godina se bavim modelingom, imala sam mnogo puta priliku da menjam posao, ali to nisam nikad želela.

Kako izgleda izazovna medicinska sestra možete pogledati na sledećim fotografijama:

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Djordje

10.06.2022 16:51

A sta radi u Dubajiu?! Zar centar sveta u modelingu nije Pariz, London, Milano?! U Dubaji idu prostitutke( starlete) zna se kako se zaradjuje tamo?! Ne pravite budale od nas kad ste vi vec to!!

Odgovori 18 2