OTKRIVENO JE SVE: Evo gde se nalazi još uvek najbolji teniser sveta nakon poraza na Rolan Garosu - Izraz njegovog lica oslikava stanje duha! (FOTO)

Autor:

Sport

02.06.2022

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnji Rolan Garos za, još uvek vladara teniske planete, je završen.

OTKRIVENO JE SVE: Evo gde se nalazi još uvek najbolji teniser sveta nakon poraza na Rolan Garosu - Izraz njegovog lica oslikava stanje duha! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

U četvrtfinalnom susretu Otvorenog prvenstva Francuske, španski teniser Rafael Nadal savladao je Novaka Đokovića u četiri odigrana seta rezultatom 3:1 i ne samo da je srpskom teniskom kralju oduzeo mogućnost da se bori za novi pehar Rolan Garosa, već će od ponedeljka Đoković na ATP listi pasti na treću poziciju iza Danila Medvedeva i Aleksandra Zvereva.

Nakon poraza na pariskoj šljaci Novak Đoković se nije oglašavao u javnosti, a ako se može verovati korisniku društvneve mreže Instagram, Novak Đoković se nalazi u Beogradu. Vidno je nasmejan i u društvu dečice i obožavalaca.

Republika

Foto: Instagram.com/bojan1324

Novak Đoković u Beogradu nakon poraza na Rolan Garosu

 

Najbolji teniser planete pojavio se na jednom događaju koji je održan u Beogradu u Belom dvoru.

Kada je reč o samom Rolan Garosu, danas (četvrtak, jun) neće biti mečeva u muškom singlu, a već tokom sutrašnjeg dana svi ljubitelji tenisa moći će da uživaju u polufinalnim duelima u kojima će se sastati Rafael Nadal i Aleksandar Zverev, odnosno Norvežanin Kasper Rud i Marin Čilić iz Hrvatske.

Što se tiče Novaka Đokovića, njemu predstoji priprema za ovogodišnji Vimbldon na kojem će prema poslednjim informacijama učestvovati i pored činjenice da je ATP organizacija donela odluku da se ove godine na tom Grend Slem turniru ne dodeljuju bodovi, što automatski znači da srpski teniski kralj neće moći da brani čak 2.000 bodova koliko je prethodne godine osvojio u Sveengleskom klubu podigavši pehar ovog turnira.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading