ODUZEO MU JE TITULU NAJBOLJEG TENISERA SVETA, A ZATIM MU SE OBRATIO: Nadal izrekao nešto što niko nije očekivao – Đoković će imati šta da kaže!

Autor:

Sport

01.06.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnje Otvoreno prvenstvo Francuske za najboljeg tenisera sveta je završeno.

ODUZEO MU JE TITULU NAJBOLJEG TENISERA SVETA, A ZATIM MU SE OBRATIO: Nadal izrekao nešto što niko nije očekivao – Đoković će imati šta da kaže!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Nakon četiri odigrana seta u četvrtfinalu Rolan Garosa, Rafael Nadal je slavio u duelu sa Novakom Đokovićem čime je direktno i uticao na buduću ATP listu.

Velika borba je viđena na pariskoj šljaci. Obojica tenisera su žarko želela da stignu do trijumfa, ali je u odlučujućim trenucima španski teniser bio srećniji i spretniji i više nego zasluženo odneo pobedu kojom se našao na samo korak od osvojanja još jednog trogeja na pariskom Grend Slem turniru.

Odmah nakon meča, Rafael Nadal se putem društvene mreže Instagram obratio kako Novaku Đokoviću, tako i teniskoj javnosti.

Trenutno peti teniser planete je uz fotografije sa meča, napisao:

- Uvek je ekstreman izazov igrati protiv Novaka. Nezaboravna noć, hvala publici, uvek je neverovatno ovde u Parizu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

 

Još jednom je tokom ovog susreta Rafael Nadal dokazao teniskom svetu da i dalje može igrati na vrhunskom nivou, a treba napomenuti

Španski teniser sada ima lepu priliku da novim osvajanjem Otvorenog prvenstva Francuske stigne do svog 14 pehara na ovom turniru, što je apolutni rekord koji će teško ikada biti oboren.

Do sada je Rafael Nadal osvjao Rolan Garos 2005, 2006, 2007, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2017, 2018. 2019. i 2020. godine.

Sa druge strane Novak Đoković je tokom dosadašnje profesionalne karijere svega dva puta bio najbolji na pariskoj šljaci i to 2016. i 2021. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading