JAKO MI JE TEŠKO ŠTO ĆU OVO REĆI: Nakon Novakovog poraza oglasio se i Nikola Pilić - Imao je šta da kaže!

Autor:

Sport

01.06.2022

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta nije uspeo da se plasira u polufinale ovogodišnjeg Otvorenog prvenstva Francuske.

JAKO MI JE TEŠKO ŠTO ĆU OVO REĆI: Nakon Novakovog poraza oglasio se i Nikola Pilić - Imao je šta da kaže!

Foto: Starsport

Nikola Pilić

Rafael Nadal je savladao Novaka Đokovića nakon velike borbe i četiri odigrana seta, a potpuno je jasno da je sinoćni duel bio u epicentru sportske javnosti celokupne planete.

Meč je pomno pratio i možda i najveći teniski stručnjak današnjice Nikola Pilić koji je ovog jutra za "Kurir TV" prokomentarisao ono što smo svi mogli da vidimo, a što se dešavalo na pariskoj šljaci:

- Meni je jako žao što je Novak izgubio. To je jedan jako prestižan meč. Novak je počeo tako da je Nadal dominirao. Prvi set je bio 6:2, gde je Nadal radio šta je hteo. A onda se Novak probudio. Radio je sa Nadalom šta je hteo i igrao je zaista šampionski tenis. Mislio sam da će ako dobije četvrti set i pobediti na kraju. Međutim, izgubio je loš taj-brejk. Jednostavno Nadal je bio odličan - rekao je Pilić i nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković i Nikola Pilić

 

- Moram reći, nažalost, Nadal je i zaslužio da dobije ovaj meč. Igrao je možda i najbolji meč na šljaci. Igrao je izvanredan meč, sa inspiracijom, i željom da pobedi. Novaku nije pomogao njegov prvi servis uopšte. Svaki poen je morao da radi levo-desno. Nadal je to iskorišćavao. Stvari su se na terenu promenile, to je rezultat, Novaku nije pomogao servis, a to je protiv Nadala morao da iskoristi. Moram da kažem, jako mi je teško, ali Nadal je zaslužio pobedu.

Nije mogao teniski stručnjak a da se ne osvrne i na ponašanje publike:

- Ma to je sramota. Ne zna,m šta se događa u ovom svetu. Ali, trebalo bi da postoji neki fer-plej. Publika je bila nemoguća. Novak nije igrao samo protiv protivnika, koji je dobar, već i protiv publike - zaključio je Nikola Pilić u razgovoru za "Kurir TV".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jana

01.06.2022 20:49

Svi nas mrze.