AKO NADAL IMA NEKI ZAHTEV, TREBA DA GA SLUŠAMO: Kao da je španski kralj, Karlos Moja izneo neverovatan zahtev - Novakovom ponižavanju nema kraja!

Autor:

Sport

30.05.2022

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakullisne radnje prate ovogodišnje otvoreno prvenstvo Francuske u tenisu.

AKO NADAL IMA NEKI ZAHTEV, TREBA DA GA SLUŠAMO: Kao da je španski kralj, Karlos Moja izneo neverovatan zahtev - Novakovom ponižavanju nema kraja!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Organizatori ovogodišnjeg Rolan Garosa su odlučili. Četvrtfinalni meč između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala odigraće se u večernjem terminu što je izazvalo prilično negativnu reakciju ljudi bliskih španskom teniseru.

Naime, smatra se da upravo ovakva odluka ide u prilog najboljem teniseru sveta, jer "kralju šljake" više odgovara dnevni termin kada je temperatura viša. Kako navode teniski stručnjaci, večernji termin donosi i povećanu vlažnost vazduha što dovodi do toga da su loptice samim tim i teže i manje odskaču.

Povodom odluke organizatora Gren Slem turnira u Parizu oglasio se i trener španskog tenisera, Karlos Moja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal I Karlos Moja

 

Moja je za medije izjavio:

- Ne bih to nazvao znakom nepoštovanja prema Nadalu, ali očigledno Rafa je neko ko je osvojio ovde 13 titula. Ako on ima neki zahtev, trebalo bi da ga slušamo. Rafa je deo istorije Rolan Garosa i znamo da niko nije važniji od Rolan Garosa i Gren Slemova. Ipak, na kraju, u pitanju je biznis i sve to razumemo.

 

 

Inače, kako su organizatori objavili, meč dvojice teniskih kraljeva je pomeren za večernji termin, jer televizija koja ima pravo prenosa večernjih mečeva sa Rolan Garosa, "Amazon Prajm", ima daleko vredniji ugovor i veću ukupnu gledanost u odnosu na francusku televiziju koja prenosi mečeve ovog turnira u dnevnom terminu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading