DA LI JE TO SPORTSKI DUH? Nije problem kada se za nekoga NAVIJA, ali se NAJBOLJI ne može ignorisati – Zvezda svetskog fudbala PONIZILA Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

29.05.2022

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno je jasno da se u centru sportskih zbivanja tokom jučerašnjeg dana našao finalni susret UEFA Lige šampiona.

DA LI JE TO SPORTSKI DUH? Nije problem kada se za nekoga NAVIJA, ali se NAJBOLJI ne može ignorisati – Zvezda svetskog fudbala PONIZILA Novaka Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Na stadionu u Sen Deniju, duel između madridskog Reala i Liverpula posmatrao je veliki broj poznatih, a loža stadiona „Francuska“ bila je ispunjena zvezdama najvažnije sporedne stvari na svetu.

Među njima, sasvim očekivano, mesto je našao i nekadašnji francuski reprezentativac, kao i čovek koji je i igrački i trenerski obeležio jedan period istorije kraljevskog kluba, Zinedin Zidan.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zinedin Zidan

 

S obzirom da je u Parizu trenutno u toku i tenisko Otvoreno prvenstvo Francuske, novinare je interesovalo Zidanovo viđenje ovog takmičenja, kao i procena ko bi od aktuelnih tenisera mogao da stigne do toliko željenog trofeja:

- Nova generacija igrača je sjajna, ali ja sam ipak uz one starije. Nastaviću da bodrim Rafaela Nadala. On je favorit za osvajanje Ralan Garosa. Još je tu, u turniru i bilo bi sjajno da ga osvoji. Ipak, istina je da je stigla nova generacija sa Karlosom Alkarasom, koji će ga verovatno naslediti. Od te prve titule, Rafa je osvojio mnogo toga – istakla je legenda francuskog fudbala.

Nije sporno da neko u sportskom smislu podržava svog favorita, ali je interesantno kada nekadašnji veliki sportista dozvoli sebi da niti jednom rečju ne pomene najboljeg tenisera sveta. Neće ovo uticati na Novaka Đokovića, možda mu bude samo motiv više da još jednom pokaže svoju sportsku ili ljudsku veličinu, ali ljaga na izjavu Zinedina Zidana ostaće trajna uspomena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lilly

01.06.2022 11:22

Čovek nije ispoštovao svoju reprezentaciju u finalu sa Italijom, zašto očekivati da ispoštuje Noleta? Nema on to u sebi....