DA JE NAJBOLJI, OSPORITI MU NE MOGU: Preko noći se sve promenilo - Reagovali su na vreme i sopstvenu grešku brzo ispravili!

Autor:

Sport

18.05.2022

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve smo bliži ovogodišnjem Rolan Garosu.

DA JE NAJBOLJI, OSPORITI MU NE MOGU: Preko noći se sve promenilo - Reagovali su na vreme i sopstvenu grešku brzo ispravili!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Čini se da je teniski svet "progledao" nakon ovogodišnjeg Masters turnira u Rimu.

Mnogi su se pre njegovog održavanja ponadali da Novak Đoković neće uspeti da se vrati u prepoznatljivu formu, pa su čak išli dotle da prognoziraju i njegova brzi kraj teniske karijere barem kada je vrhunski nivo u pitanju. Međutim, najbolji teniser planete ih je po ko zna koji put demantovao, podigao je novi pehar, ali i sve dušebrižnike naterao da dobro razmisle poznaju li sportsku psihologiju jednog Novaka Đokovića.

Ubrzo nakon svega, reagovale su i kladionice. Do nedavno je najbolji teniser sveta sa kvotom za osvajanje Rolan Garosa od čak 3,75 bio tek treći favorit, dok su ispred njega figurirala dvojica Španaca, Rafael Nadal (2,62) i Karlos Alkaras (3,00).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa peharom Rolan Garosa

 

Preko noći sve se promenilo. Kvota na Novaka Đokovića nakon "krunisanja u Rimu" pala je na 2,63 čime je postao prvi favorit za osvajanje turnira u Bulonjskoj šumi, mladi Karlos Alkaras sa 2,75 sada je drugi favorit, dok je Rafael Nadal sa kvotom od 3,25 tek treći favorit.

Ostaje samo da Novak kladioničarska očekivanje pretoči u delo na prestižnom Rolan Garosu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading