PUCA OD OPTIMIZMA: Izjava koja će uzdrmati teniski svet - Novak Đoković je imao šta da poruči konkurentima!

Autor:

Sport

17.05.2022

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta nakon trijumfa na Masters turniru u Rimu, priprema se za predstojeći Gren Slem u Parizu.

PUCA OD OPTIMIZMA: Izjava koja će uzdrmati teniski svet - Novak Đoković je imao šta da poruči konkurentima!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Prvi trofej u 2022. godini očigledno je podigao nivo optimizma kod Novaka Đokovića koji je bez dlake na jeziku za špansku "Marku" govorio o predstojećem turniru u francuskoj prestonici.

Na direktno pitanje španskih novinara o favoritu predstojećeg Grend Slema, Novak Đoković je imao još direktniji odgovor:

- Što se tiče rankinga i toga kako sam igrao proteklih nedelja, svakako vidim sebe kao jednog od favorita. Ne provodim mnogo vremena u razmišljanju o tome ko će pobediti ili ko ima najveće šanse. Uvek mislim na sebe. Idem tamo sa najvećim ambicijama, posebno zbog toga kako sam igrao u Rimu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković - spreman za slavlje i na Rolan Garosu

 

Najbolji teniser sveta imaće prilično težak put do završnice turnira, žreb svakako neće biti ni malo lak, ali Đoković u tome ne vidi nikakava problem:

- Žreb je nešto na šta ne mogu da utičem, ali on će svakako odrediti moj put ka daljoj fazi turnira. Igra se u tri dobijena seta, svaki drugi dan. To je grend slem. Drugačije je, morate tome različito i da pristupite. Ipak, zbog toga kako sam se osećao na terenu poslednjih nedelja, mislim da mogu da doguram daleko - sa puno optimizma govorio je Novak Đoković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading