IMAO SAM SUICIDNE MISLI: Jeziva ispovest vrhunskog tenisera!

Autor:

Sport

06.05.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U danu kada je zvanično obelodanjeno da ove godine neće nastupiti na Rolan Garosu, australijski teniser šokirao je javnost svojom ispovešću.

IMAO SAM SUICIDNE MISLI: Jeziva ispovest vrhunskog tenisera!

Foto: AP Photo/Hamish Blair

U intervjuu za australijske medije, Nik Kirjos je otvoreno govorio o problemima sa kojima se susreće tokom karijere:

- Balans je nešto što prilično teško pronalazim. Tako je od kada sam bio dete. Mečevi su za mene uvek emotivni rolerkoster. Zaista se trudim i nekada je to za mene velika borba. Nekada se probudim spreman za sve, nekada jednostavno ne želim da napustim svoju sobu. Na terenu i van njega, ja sam dva različita čoveka.

Istakao je Kirjos i sa kakvim se psihičkom problemima susretao tokom 2019. godine:

- Bilo je veoma ozbiljno, do granice kada sam sam sebi povredio ruku, a to nije dobro. Sve vreme sam se osećao kao da sam izneverio sve oko sebe. Smatrao sam da sam potpuno bezvredan i mrzeo sam sopstveni život u jednom trenutku. Koristio sam velike količine alkohola i droga, bio sam zaista van kontrole. Mislim da sam odgurnuo od sebe sve koji su brinuli o meni, nisam komunicirao. Samo sam se zatvorio, ali pokušavao sam da se izborim - krajnje otvoreno izneo je australijski teniser.

Za kraj, otkrio je i šokantne detalje koji su ga mučili prethodnih godina:

- Imao sam i suicidne misli, bukvalno sam se borio da ustanem iz kreveta kako bih izašao da igram pred milionima ljudi. Bio sam usamljen, depresivan, negativan, pio sam, koristio narkotike i nisam bio u kontaktu sa porodicom i prijateljima. Nisam verovao nikome i nisam želeo da razgovaram - obelodanio je Nik Kirjos za australijske medije, a prenosi "Telegraf".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading