NOVAK SE UGASIO, ON PSIHIČKI NIJE TAMO GDE BI TREBAO DA BUDE: Šta će biti sa najboljim teniserom sveta? Reči legende UZNEMIRILE su celokupnu Srbiju! Ima li pomoći?

Autor:

Sport

02.05.2022

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči teniske legende uznemirile su kako Srbiju, tako i celokupan sportski svet.

NOVAK SE UGASIO, ON PSIHIČKI NIJE TAMO GDE BI TREBAO DA BUDE: Šta će biti sa najboljim teniserom sveta? Reči legende UZNEMIRILE su celokupnu Srbiju! Ima li pomoći?

Foto: Starsport

Novak Đoković

Trostrukog grend slem šampiona u konkurenciji dublova, Mark Nouls osvrnuo se na poslednja izdanja najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića:

- Malo sam iznenađen nekim mečevima. Znam da je imao problema i da je bio pod stresom jer ne može da igra zbog kovid protokola, ali nije me previše iznenadio poraz od Davidovič Fokine koliko me je iznenadilo to kako se ugasio u tom trećem setu - istakao je Nouls, a prenosi "Mondo".

Ipak, Nouls veruje da će se Novak Đoković vratiti na staze uspeha jer je to činio mnogo puta tokom profesionalne karijere:

- Videli smo Novaka toliko puta i nakačili smo mu etiketu super-čoveka! On je neverovatan šampion, psihički je mašina. Ali znate, nakon što je dobio taj drugi set samo je nestao. Ali kao što sam ranije rekao, mislim da trenutno psihički nije tamo gde bi trebalo da bude. Ipak ne otpisujem ga, to je sigurno. Znam da ćemo videti drugog Novaka Đokovića možda malo pre Rolan Garosa, a na Rolan Garosu sasvim sigurno - zaključio je Nouls.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading