EKSKLUZIVNO! NOVAKA ČEKA DEBAKL na ROLAN GAROSU: Legendarni teniser opleo po Đokoviću posle mučenja na Serbia openu!

Autor:

Sport

25.04.2022

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najboljem teniseru sveta ostaje da na terenu na najbolji način odgovori na kritike.

EKSKLUZIVNO! NOVAKA ČEKA DEBAKL na ROLAN GAROSU: Legendarni teniser opleo po Đokoviću posle mučenja na Serbia openu!

Foto: Starsport

Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da osvoji Serbia open pošto je pred beogradskom publikom na Dorćolu poražen od ruskog asa Andreja Rubljova sa 2:1 u setovima (2:6, 7:6, 0:6).

Pre početka turnira u rodnom gradu, osvajač 20 Grend slemova rekao je da bi bio zadovoljan plasmanom u četvrtfinale, i da nije u najboljoj formi što se najbolje moglo videti tokom odlučujeg seta protiv Rusa.

Republika

Foto: Starsport

 

O igrama Novaka Đokovića na Serbia openu, kao i nastavku sezone i koliko ista može da bude uspešna, za portal Republika.rs govorio je nekadašnji teniser Radmilo Armenulić.

- Novakova igra na Serbia openu u najmanju ruku bila je loša, ne mogu da objasnim šta se desilo. Novak je rekao da se nešto "pokvarilo u motoru", a šta se pokvarilo, to samo on zna. Odigrao je drugi set odlično, a onda je jedva stajao na nogama u trećem setu. Mislim da mu je bilo pametnije da je predao meč, ali sigurno nije hteo zbog publike - rekao je Armenulić.

Republika

Foto: Starsport

 

Teniski stručnjak smatra da Novak Đoković pod hitno mora da podigne fizičku formu i kondiciju, ukoliko želi da se nada nečemu na Rolan Garosu, posebno jer se na Grend slemu u Parizu igra na tri dobijena seta.

- Ako Novak ostane u ovoj formi, ne očekujem od njega ništa. Morao bi da poradi na kondiciji i formi na mastersu u Rimu, ali, ukoliko se to ne dogodi, ne znam šta će da radi na Rolan Garosu. On ima snagu jedva za tri seta, kada se igra na dva dobijena, ali ne daj Bože da dođe do maksimalnih pet - istakao je Armenulić.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Poznato je da je Novak Đoković izgubio prvi set na sva četiri meča koje je igrao, pa smo gospodinu Armenuliću postavili pitanje da li bi savetovao Noletu i da prepusti prvi set Rafaelu Nadalu na šljaci.

- Ne bih se kockao da poklanjam prvi set, onda bi igrao najmanje četiri seta, i to protiv Rafaela Nadala koji je majstor na šljaci. Takođe, nije mu samo Nadal pretnja, ne treba zaboraviti na Medvedeva ako bude mogao da igra, tu je Zverev, Cicipas, pa i Rubljov, kao i mladi momci koje predvodi Karlos Alkaras, novo špansko čudo - zaključio je naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading