POČETAK KRAJA? Novaku se ovo nije desilo u KARIJERI - ZASTRAŠUJUĆ podatak za njega!

Autor:

Sport

13.04.2022

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đokovićev peh mnogo više od samog poraza.

POČETAK KRAJA? Novaku se ovo nije desilo u KARIJERI - ZASTRAŠUJUĆ podatak za njega!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je doživeo košmaran povratak na teren nakon što je u durgom kolu turnira u Monte Karlu poražen od Alehandra Davidoviča Fokine rezultatom 6:3, 6:7, 6:1.

- Verovao sam da mogu da se vratim i da pobedim na ovom meču. Ostao sam ne terenu, iako mi nije išlo na ruku kako sam se osećao. Nisam se osećao dobro fizički. Tu je bio problem. Nisam se osećao dobro pri kraju meča. Moraću da popričam sa timom o tome. Nastaviću da dižem formu kako bih se spremio za Rolan Garos - izjavio je Đoković nakon meča.

Takođe, Španac je uspeo da devet puta oduzme servis Đokoviću, što se srpskom asu nikada nije ranije desilo, makar u mečevima koji se igraju na dva dobijena seta.

 

 

Na Grend Slemovima, gde se igra na tri dobijena seta, mu se ipak dešavalo da mu se devet puta oduzme servis. To je pošlo za rukom Maratu Safinu, 2005. godine na Australijan Openu, Giljermu Garsiji Lopezu, takođe 2005 godine, na Vimbldonu, Rafaelu Nadalu 2012. godine na Rolan Garosu i Dominiku Timu, 2015. godine, ponovo na Rolan Garosu.

Naredni turniru, u okviru priprema za Rolan Garos, će biti Serbia Open koji će se održavati od 17. do 24. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading