BRUTALNA PORUKA AMERIKANCA: Đoković će biti MONSTRUM!

Autor:

Sport

27.04.2022

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novakov kolega veruje da Srbin može da uradi velike stvari na Rolan Garosu, kao drugom Grend slemu u sezoni.

BRUTALNA PORUKA AMERIKANCA: Đoković će biti MONSTRUM!

Foto: Starsport

Prvi reket sveta Novak Đoković

Teniski stručnjak Radmilo Armenulić nedavno je u razgovoru za portal Republika.rs istakao da ne očekuje ništa od Novaka Đokovića u nastavku sezone, ali američki teniser Kristofer Jubanks veruje u veliki povratak Srbina.

- Počinjem da vidim deliće Novakove igre od prošle godine, a ta sezona je bila neverovatna. To je bila jedna od najboljih sezona u istoriji tenisa, samo mu je jedna pobeda nedostajala da uzme "kalendarski slem". Ali ove sezone nije igrao mnogo, samo je trenirao. Jako je teško da ponavljate situacije iz mečeva samo na treninzima - rekao je 167. reket sveta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Amerikanac kaže da su se trenuci prave Noletove igre videli u pobedama protiv Lasla Đerea i Miomira Kecmanovića.

- Sada viđamo samo bljeskove njegove igre. Mislim da je u prvom meču igrao samo toliko da mu bude dovoljno da ode dalje. Ta pobeda nad Laslom Đereom, a onda i trijumf nad Kecmanovićem, tu smo počeli da gledamo pravog Novaka u nekim momentima. Kecmanović je dobio prvi set, a onda je Đoković ponovo pokazao da je najbolji kada je sateran uza zid.

Republika

Foto: Starsport

 

Za kraj, Kristofer izneo svoja očekivanja pred Rolan Garos.

Bilo je možda pet ili deset poena u kojima sam rekao: "To je Novak!" Mislim da ako nađe način da nastavi ovako, da Novak može da bude stvarno, stvarno zastrašujući na Rolan Garosu - zaključio je Jubanks. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading