NOVAK UZDRMAO LONDON: Đoković BOJKOTUJE Vimbldon zbog LUDAKA Borisa Džonsona?

Autor:

Sport

27.04.2022

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak je udarna tema na Ostrvu, Britanci mu ne daju miru!

NOVAK UZDRMAO LONDON: Đoković BOJKOTUJE Vimbldon zbog LUDAKA Borisa Džonsona?

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Boris Džonson

Saga oko učešća najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića na Vimbldonu traje mesecima. Najpre je iznad Noletovog imena stajao upitnik zbog vakcinacije protiv koronavirusa, a najnovija tema tiče se zabrane ruskim i beloruskim teniserima da nastupe u Londonu.

Organizatori trećeg Grend slema sezone odlučili su da im spuste "rampu", Srbin je javno digao glas protiv takvog scenarija, a Englezi ne prestaju da ga "razapinju" zbog njegovih slobodoumnih stavova.

Tako je ostvrski "Ekspres" objavio sraman tekst pod naslovom "Novak Đoković bi mogao da bojkotuje Vimbldon zbog ludog Borisa Džonsona", baziran na rečima Nikole Pilića. Koliko je on neutemeljen svedoči i činjenica da je napisan na osnovu reči hrvatskog stručnjaka, a ne samog Novaka, a Pilić se oštro obrušio na britanskog premijera.

- Imali smo dosta ratova na Balkanu, znamo da obični ljudi uvek pate. S tim na umu moram da kažem da ne podržavam odluku Vimbldona. Nisu sportisti krivi. Kada se politika umeša u sport, to obično ne ispadne dobro - poručio je Pilić, koji je potom dodao:

Republika

Foto: Starsport

Pilićeve reči pokrenule levinu

Boris Džonson je lud! Rubljov i Medvedev nemaju ništa s Putinom. Oni samo žele da igraju tenis kao i svi ostali.

Bilo kako bilo, srpski igrač bi trebalo da dobije šansu da brani titulu u engleskoj prestonici u junu, koju je osvojio prošle godine trijumfom u finalu nad Italijanom Mateo Beretinijem rezultatom 3:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading