SERBIAN OPEN ZAVRŠEN U SUZAMA: Emotivne scene na kraju ovogodišnjeg beogradskog turnira!

Autor:

Sport

24.04.2022

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta nije uspeo da u svom gradu stigne do trofeja.

SERBIAN OPEN ZAVRŠEN U SUZAMA: Emotivne scene na kraju ovogodišnjeg beogradskog turnira!

Foto: Printskrin/Tviter/TennisTV

Ruski teniser Andrej Rubljov slavio je nakon tri odigrana seta nad Novakom Đokovićem, ali izuzetno emotivne scene viđene su nakon ovog susreta, tj. prilikom dodele nagrada.

Naime, njegov "teniski otac", Nikola Pilić, kako ga je najavio sam Novak Đoković je prilikom uručenja zahvalnice za sve što je učinio u karijeri najboljeg tenisera sveta je kroz suze izjavio:

- Ne znam šta da kažem. Izuzetna mi je čast da sam ovde. Mala korekcija, nije jedan od najboljih, već najbolji svih vremena. U konkurenciji Federera, Nadala, Marija, 366 biti broj jedan, to je više od sedam godina. Po mom skromnom ubeđenju, možda će trebati hiljadu godina da se taj rekord obori. Srđan i Dijana, moju suprugu i mene tretiraju kao porodicu. Kad prođeš 80 godina emocije su još veće. Zato kažem, Novače, ovo je jedna od najboljih publika koju sam video u svom životu - istakla je teniska legenda uz ovacije prisutne publike.

Natavio je Pilić svoju besedu, zbog koje su i Novakove oči zasuzile:

- U ovoj državi nepostoji niko kao Novak Đoković, nije mi jasno što ne mogu normalno da govorim... Novaku želim sve najbolje, a za mene, on je najbolji igrač svih vremena. Moram reći i ovo, Srđan i ja smo mislili da će biti veliki šampion, i ostao je godinama, ali što je najvažnije, on je odličan čovek. Žao mi je što nije pobedio, čestitam Rubljovu, on je osmi igrač sveta, ne treba to zaboraviti. I da je Novak igrao prvi dan, drugi i treći po tri seta. Bio je bolestan i ovako kako se borio, bio je sjajan - zaključio je Nikola Pilić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading