SVESTAN JE KOMPLEKSNOSTI SITUACIJE: Novak pred finale otvorio dušu i istakao problem sa kojim se suočio!

Autor:

Sport

23.04.2022

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska prestonica u nedelju 24. aprila biće teniski centar sveta.

SVESTAN JE KOMPLEKSNOSTI SITUACIJE: Novak pred finale otvorio dušu i istakao problem sa kojim se suočio!

Foto: Starsport

U finalu ovogodišnjeg Serbian opena snage će odmeriti najbolji teniser sveta Novak Đoković i ruski teniser Andrej Rubljov koji trenutno zauzima osmu poziciju na ATP listi.

Pred finalni susret Novak je istakao da će se tek drugi put u karijeri sastati sa ruskim teniserom i da samim tim njegova igra predstavlja delimično nepoznanicu za najboljeg tenisera sveta što možda može predstavljati i problem:

- Igrali smo samo jednom, na završnom mastersu u Torinu. Uslovi drugačiji, podloga, nadmorska visina. Nismo igrali na ovoj podlozi. Finale je finale, dajete maksimum, što vam je ostalo u rezevroaru. On je jedan od najuspešnijih igrača poslednjih godina, ima kontinutet u Top 10. Aktivan je iz forhend ugla, veoma je prodoran, traži da kontroliše tok meča. Znam šta mi je činiti, pričao sam sa Goranom na taktici. Poradiću na tome. Nadam se i boljem početku, neka bolji pobedi - poručio je Novak. 

Borba za trofej Serbian opena između Novaka Đokovića i Andreja Rubljova na programu je u nedelju 24. aprila sa početkom od 14 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading