ZAĆUTAO NA SASLUŠANJU: Ubica s trotineta pucao u Luku, pa pobegao u rodni grad

Autor:

Hronika

06.05.2022

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo nastavlja rad na ovom predmetu.

ZAĆUTAO NA SASLUŠANJU: Ubica s trotineta pucao u Luku, pa pobegao u rodni grad

Foto: Printscreen/Twitter/zoranceran2

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Stefan M. (23) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, jer je na podmukao način u kafiću na Novom Beogradu ubio Luku Žižića (37) 28. aprila 2022.

- Osumnjičenom se na teret stavljaju i krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Stefan M. se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu u ovoj fazi postupka - potvrđeno je za Kurir iz tužilaštva.

Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da odredi pritvor osumnjičenom iz svih zakonskih razloga: zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti.

- Tužilaštvo nastavlja rad na ovom predmetu - saopšteno je iz tužilaštva.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading