NADAM SE DA JE OVO POSLEDNJI PUT: Nakon TRIJUMFA nad Molčanom, Novak OTVORIO DUŠU i OBELODANIO svetu čemu se nada!

Autor:

Sport

25.05.2022

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavio je najbolji teniser sveta uspešan pohod napariskoj šljaci.

NADAM SE DA JE OVO POSLEDNJI PUT: Nakon TRIJUMFA nad Molčanom, Novak OTVORIO DUŠU i OBELODANIO svetu čemu se nada!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

U drugom kolu ovogodišnjeg Rolan Garosa, Novak Đoković je savladao nakon tri odigrana seta Slovaka Aleksa Molčana rezultatom 3:0 (6:2, 6:3, 7:6) i plasirao se u narednu rundu Otvorenog prvenstva Francuske.

Omdah nakon meča Đoković se obratio publici i novinarima i tom prilikom izjavio:

- Igrao sam protiv specijaliste za šljaku, nadam se da je ovo poslednji put da igram protiv igrača kog trenira Marjan Vajda. Hvala publici, što ste došli na Leglen, bio je ovo veoma težak meč, bili su teški uslovi, bilo je mnogo vetra. Uvek moramo da budemo mnogo koncentrisani, bila je različita i rotacija lopte zbog vetra - istakao je najbolji teniser sveta na francuskom jeziku.

 

 

Pored utisaka sa samog meča, Novak Đoković nije mogao, a da se ne osvrne i na veliku podršku koju je dobio od dece:

- Uvek pokušavam da pomognem deci svuda u svetu. Razumem dobro kada si mlad, sanjaš da igraš na Rolan Garosu. Ima mnogo podrške za mene od strane dece tokom meča, hvala puno – zaključio je Novak Đoković.

Teniski kralj nastavlja svoje učešće na turniru. U narednoj rundi mu sledi dvoboj sa slovenačkim teniserom Aljažom Bedenom, ali svakako glavni cilj najboljeg tenisera sveta je odbrana francuske krune do koje je stigao prethodne sezone trijumfom nad Stefanosom Cicipasom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading