POZNATO JE DA SE NIŠTA NE ZNA: Đokovića i dalje "kuvaju na tihoj vatri", termin odigravanja meča je i dalje nepoznanica!

Autor:

Sport

20.05.2022

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je poznato, a možda ipak i nije...

POZNATO JE DA SE NIŠTA NE ZNA: Đokovića i dalje "kuvaju na tihoj vatri", termin odigravanja meča je i dalje nepoznanica!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković kreće u osvajanje Gred Slem turnira u Parizu.

U prvom kolu Rolan Garosa najbolji teniser sveta odmeriće snage sa Japancem Jošihitom Nišiokom i potpuno je jasno da sve sem ubedljivog trijumfa Novaka Đokovića predstavljalo bi prvorazrednu senzaciju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Cicipas nakon finala Rolan Garosa 2021. godine

 

Za sada nije poznato u koje tačno vreme će Đoković istrčati na Centralni teren pariskog stadiona. Izvesno je da će to biti u ponedeljak 23. maja, ali vreme početka meča zavisiće od prethodnih mečeva koji se igraju na glavnom terenu.

 

 

Ukoliko, kao što se očekuje, najbolji teniser sveta preskoči prvu prepreku, u drugom kolu turnira sastaće sa pobednikom meča u koje mse sastaju Aleks Molčan (Slovačka) - Federiko Korija (Argentina).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading