SRAMNO! Ni H od humora, a ni od humanosti Ivan Ivanović ismeva gladne u Africi

Autor: Melina Gvero

Zabava

25.05.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Voditelj Ivan Ivanović ponovo je izgubio svaki osećaj za humor, ali i humanost, pa je na početku svoje emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" zbijao šale sa gladnima u Africi.

SRAMNO! Ni H od humora, a ni od humanosti Ivan Ivanović ismeva gladne u Africi

Foto: e-stock

Ivan Ivanović

Naime, Ivan Ivanović je u skečevima kojima započinje svoj takozvani šou pomenuo nedavno održani Beogradski maraton i na sraman način ismevao pobednike.

- Prva tri mesta na Beogradskom maratonu zauzeli su Etiopljani jer je cilj bio ispred "Mekdonaldsa" - rekao je Ivanović, smejući se ovom sramnom poređenju i uživajući u aplauzu koji prati njegove nazovi skečeve.

e-stock

Pobednici Maratona

 

Iako je Ivanović poznat po tome što pred kamerama bezuspešno pokušava da ispadne duhovit na račun kategorija s kojima se to nikako ne radi, uglavnom prelazeći svaku granicu humora, često i na veoma vulgaran način, ne može da ne šokira činjenica da proziva ljude iz zemlje u kojoj veliki deo stanovništva gladuje, a deca umiru od neuhranjenosti.

youtube.com/Veče Sa Ivanom Ivanovićem

Ivan Ivanović voditelj

 

Podsećanja radi, voditelj je, s druge strane, veoma osetljiv ako se neko u javnosti našali s njim, pa odmah preti i vređa satiričare, dok on ne bira koga će da omalovaži zarad propratnog aplauza za njegove nazovi šale koje propagira u emisiji. Zato je veoma burno reagovao kada je jednom prilikom sajt Zicer.org. objavio šalu na njegov račun da je među prvima izrazio saučešće porodici Olbrajt povodom smrti Madlen Olbrajt. Da mu ništa nije sveto, govori i to što se često šali i s pokojnicima, pa je tako ismevao smrt patrijarha Irineja, kao i sahranu Isidore Bjelice.

Bonus video

Komentari (6)

Loading
ivan

26.05.2022 00:39

Ovaj Ivan I vanovic misli da je nesto ustvari i jeste veliki je kralj za gluposti.

joks

26.05.2022 05:54

ovaj ,,pingvin,,misli da interesantan sa svojim bolesnim humorom.blago siromasnima duhom,njihovo je carstvo neesko.