Tijana EM progovorila o EKSPLICITNIM SNIMCIMA i VRTOGLAVOJ zaradi: Od jedne pesme sam kupila stan i kola! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.05.2022

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Milentijević otkrila je koliko je zaradila od pesme ''Žena od sultana'', kao i da li se plaši osvete bivših momaka.

Tijana EM progovorila o EKSPLICITNIM SNIMCIMA i VRTOGLAVOJ zaradi: Od jedne pesme sam kupila stan i kola! (VIDEO)

Foto: Republika

Tijana Milentijević

Tijana Milentijević poznatija kao Tijana EM snimala je danas projekta ''Soba za plakanje'', a kako je bila u venčanici otkrila je da li je nekada zamišljala svoju svadbu

- Mislim da svaka žena ima želju da se uda i zamišlja neko svoje venčanje iz snova, tako da sam i ja jedna od njih, ali ne žurim. Želim da se prvo ostvarim u karijeri i da završim ovo što sam započela, ima vremena, mlada sam.

Republika

Foto: Republika

Tijana Milentijević

Kako joj je početak karijere obeležio veliki hit, Tijana otkriva da li je uspela od te jedne pesme da zaradi za stan.

- Ja sam uspela da zaradim dovoljno koliko je meni potrebno, da ugodim sebi onako kako ja najviše volim, tako da uskoro će biti i stan koji ja još nisam kupila i ja se nadam Bože zdravlja da bude i posla i da smo svi živi i zdravi, pa ću kupiti stan, kupila sam sebi auto, radim na projektima.

Republika

Foto: Republika

Tijana Milentijević o karijeri

O njenom ljubavnom životu se mnogo pričalo, a ona otkriva da li su je u životu muškarci mnogo povređivali:

- Mislim da ne, verovatno sam ja njih više, bar ja imam takav utisak - kaže Tijana i otkriva da li se plaši osvete nekog bivšeg u vidu priče ili nekog eksplicitnog snimka:

Republika

Foto: Republika

Tijana Milentijević o ljubavi

- Iskreno, mislim da tako nešto ne postoji, bar da ja znam, nisam takva osoba i ne radim takve stvari, da se snimam, nisam do sada ništa snimala, bar da sam ja u to upućena, a isto tako smatram da sa druge strane nema potrebe da uradi tako nešto zato što sam sa svim svojim bivšim momcima u super odnosima i prijatelji smo i dan danas.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading