Tijana EM progovorila o EKSPLICITNIM SNIMCIMA i VRTOGLAVOJ zaradi: Od jedne pesme sam kupila stan i kola! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.05.2022

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Tijana Milentijević otkrila je koliko je zaradila od pesme ''Žena od sultana'', kao i da li se plaši osvete bivših momaka.

Tijana EM progovorila o EKSPLICITNIM SNIMCIMA i VRTOGLAVOJ zaradi: Od jedne pesme sam kupila stan i kola! (VIDEO)

Foto: Republika

Tijana Milentijević

Tijana Milentijević poznatija kao Tijana EM snimala je danas projekta ''Soba za plakanje'', a kako je bila u venčanici otkrila je da li je nekada zamišljala svoju svadbu

- Mislim da svaka žena ima želju da se uda i zamišlja neko svoje venčanje iz snova, tako da sam i ja jedna od njih, ali ne žurim. Želim da se prvo ostvarim u karijeri i da završim ovo što sam započela, ima vremena, mlada sam.

Republika

Tijana Milentijević

Kako joj je početak karijere obeležio veliki hit, Tijana otkriva da li je uspela od te jedne pesme da zaradi za stan.

- Ja sam uspela da zaradim dovoljno koliko je meni potrebno, da ugodim sebi onako kako ja najviše volim, tako da uskoro će biti i stan koji ja još nisam kupila i ja se nadam Bože zdravlja da bude i posla i da smo svi živi i zdravi, pa ću kupiti stan, kupila sam sebi auto, radim na projektima.

Republika

Tijana Milentijević o karijeri

O njenom ljubavnom životu se mnogo pričalo, a ona otkriva da li su je u životu muškarci mnogo povređivali:

- Mislim da ne, verovatno sam ja njih više, bar ja imam takav utisak - kaže Tijana i otkriva da li se plaši osvete nekog bivšeg u vidu priče ili nekog eksplicitnog snimka:

Republika

Tijana Milentijević o ljubavi

- Iskreno, mislim da tako nešto ne postoji, bar da ja znam, nisam takva osoba i ne radim takve stvari, da se snimam, nisam do sada ništa snimala, bar da sam ja u to upućena, a isto tako smatram da sa druge strane nema potrebe da uradi tako nešto zato što sam sa svim svojim bivšim momcima u super odnosima i prijatelji smo i dan danas.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading