Željko Mitrović IZGUBIO gitaru, MOLI da mu se vrati i nudi OGROMAN novac za nju: Javi se, DOBRO ću ti PLATITI!

Autor:

Zabava

25.05.2022

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović na 64. međunarodnom Sajmu tehnike.

Željko Mitrović IZGUBIO gitaru, MOLI da mu se vrati i nudi OGROMAN novac za nju: Javi se, DOBRO ću ti PLATITI!

Foto: ATA Images

Željko Mitrović je na Sajmu tehnike predstavio svoje izme, a potom napravio žurku za pamćenje uz Di-džeja Žeksa. 

Republika

Foto: ATA Images

Željko Mitrović na sajmu tehnike

Naime, ovogodišnji 64. Međunarodnji sajam tehnike se održava pod sloganom "Inovacije pred vašim očima", a Željko Mitrović predstavljao je Pinkov istraživačko-razvojni centar (PRDC).

- Ovde je predstavljeno 60 posto našeg programa. Ostale stvari se vode kao poslovna tajna. Imamo ovde "princezu neba", "flying car" (leteći auto)... Letelica može nositi bilo koji teret. To će biti komercijalno, realna letelica za prevoz ljudi. Voleo bih da dajemo ljudima da sami probaju kako radi - rekao je Željko Mitrović za Informer i dodao:

Republika

Foto: ATA Images

Željko Mitrović na sajmu tehnike puštao muziku

- Srećan sam što srpska publika može da vidi ovo konačno.

Željko je otkrio i kako se osećao kada je prvi put kupio gitaru.

- Kako se ne bih sećao, svoju prvu gitaru nisam kupio ja, već mi je kupio moj otac. Bio sam jako srećan i to je verovatno jedan od moj najsrećnijih trenutaka u životu. To je bio "Squier Jazz bas" bele boje. Negde sam je za ovih x decenija izgubio, i voleo bih kada bi mi se javio vlasnik te gitare, otkupio bih je i dobro bih je platio - govori Mitrović i otkriva da se njegova supruga Milica ne slaže sa njegovim ukusom za muziku:

Republika

Foto: ATA Images

Željko Mitrović o prvoj gitari

- Njoj se to uopšte ne sviđa, pošto je moj ukus ipak malo okrenut ka fjužnu, ka džez-roku. Moje okruženje preferira pop muziku, što ja apsolutno podržavam, ja sam neko ko između ostalog voli pop rok često da sluša. Ja sam nekako ceo svoj život, pokušavao da budem alternativan. Ja sam osnivač grupe "Oktobar 1964", i tada je bilo nerazumevanja, iako je to bila pop verzija ljudi nisu mogli da prihvate da ima tragova rok muzike.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading