KAKO BEZ NJEGA? Veliki problem za Stankovića pred finale kupa, moraće da potraži alternativno rešenje!

Autor:

Sport

25.05.2022

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalni susret Kupa Srbije u fudbalu sve je bliži, ali i pored opšteg zadovoljstva zbog učinjenog u nacionalnom šampionatu, sportski sektor kluba sa našeg najvećeg stadiona ne može biti u potunosti mirno.

KAKO BEZ NJEGA? Veliki problem za Stankovića pred finale kupa, moraće da potraži alternativno rešenje!

Foto: Starsport

Susret između Crvene zvezde i Partizana koji će odrediti pobednika nacionalnog kup takmičenja biće odigran u četvrtak 26. maja na stadionu „Rajko Mitić“, ali trener crveno-belih Dejan Stanković ima dota razloga za zabrinutost.

Naime, kao i pred susret poslednjeg prvenstvenog kola protiv ekipe Voždovca, strateg petostrukog uzastopnog šampiona Srbije, neće moći da računa na usluge Kristijana Pićinija kojeg i dalje muči problem sa ložom, pa je za njega aktuelna sezona već okončana.

Foto: Starsport

Kristijano Pićini

 

Prema dostupnim infomracijama, poziciju desnog beka tokom predstojećeg okršaja sa crno-belima pokrivaće Milan Gajić.

Inače, treba podsetiti da je Kristijano Pićini prethodne zime stigao na naš najveći stadion iz španske Valensije. U crveno-belom dresu je tokom prolećnog dela sezone zabeležio deset nastupa i slobodno se može reći da nije opravdao očekivanja, s obzirom da je na beogradsku „Marakanu“ stigao kao povremeni italijasnki reprezentativac. Za najbolju selekciju „Azura“ do sada je odigrao tri susreta.

Prilikom potpisivanja ugovora sa ekipom iz Ljutice Bogdana, Italijan se obavezao na dvogodišnju vernost srpskom fudbalkom šampionu, ali to svakako ne znači da neće napustiti Topčidersko brdo ukoliko se pojavi klub koji bi platio određeno obeštećenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading