NAPADAČ Snežane Dakić završio u zdravstvenoj ustanovi: Voditeljku udario KAMENOM U GLAVU, a ovo su sankcije

Autor:

Zabava

25.05.2022

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Dakić pretpela je šok nakon napada, a napadaču je nakon mesec i po dana određena mera.

NAPADAČ Snežane Dakić završio u zdravstvenoj ustanovi: Voditeljku udario KAMENOM U GLAVU, a ovo su sankcije

Foto: Printscreen Instagram, ATA Images

Muškarcu koji je napao Snežanu Dakić ustanovljena je mera bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi od strane Prvog osnovnog suda, piše Blic.

Kako se navodi, izrečena mera još uvek nije pravosnažna.

Snežana Dakić napadnuta je  4. aprila, kada je muškarac bacio kamen u pravcu voditeljke, pogodio je u glavu i naneo joj lakše povrede. Voditeljka je bila van sebe, a ubrzo je govorila za medije.

Foto: ATA Images

Snežana Dakić voditeljka

 

- Čovek je išao za mnom, da situacija bude bizarnija, on je izašao iz lifta moje zgrade, a prvi put ga vidim, ne poznajem čoveka, čak sam mu se javila. Sigurna sam da tu nema nikakvog predumišljaja, on je slučajno bazao gore. Neka komšinica ga je videla na petom spratu, nije bio ni kod koga. Izgledao je kao beskućnik, vukao je neka kolica. Izašao je iz zgrade za mnom, došla sam do kola, i viknuo je, ali ga nisam dobro čula, pa sam mu rekla: "Ne razumem šta me pitaš", a on mi je odgovorio: "Je l' ti odvrćeš razređivač u zgradi? Smrdi. Idem za tobom, ne mogu da dišem, gušim se". Odgovorila sam mu da je to moj parfem, prihvatila sam sa humorom jer sam videla da nije sav svoj - ispričala je tada Snežana, pa dodala:

- Krenula sam da otključam auto i u tom momentu se on savio i dograbio kamen, možda ga je imao sa sobom. Udario je u šoferšajbnu i odbio se meni u glavu. Tako je zabolelo. Uhvatila sam se za glavu i svuda se slivala krv, a on je psovao i otišao - 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading