OVO MOŽE SAMO NOVAK: Provozao je Slovaka sa kraja na kraj terena, a zatim uputio završni udarac kojim je podigao publiku na noge! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.05.2022

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta igra trenutno svoj drugi meč na ovosezonskom Otvorenom prvenstvu Francuske.

OVO MOŽE SAMO NOVAK: Provozao je Slovaka sa kraja na kraj terena, a zatim uputio završni udarac kojim je podigao publiku na noge! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković u duelu sa slovačkim teniserom Aleksom Molčanom ima sigurnu prednost i samo bi čudo moglo da spasi aktuelnog učenika nekadašnjeg trenera najboljeg tenisera sveta, Marjana Vajde, da ne doživi ubedljiv poraz.

Prethodnih meseci među ljubiteljima tenisa provlačilo se pitanje da li će Novak Đoković uspeti da se vrati na prepoznatljiv nivo i da li će u skorije vreme biti u formi koja ga je krasila tokom celokupne dosadašnje profesionalne karijere.

Međutim, čini se da je Masters u Rimu i definitivno predstavljao prekretnicu u trenutnoj karijeri tridesetpetogodišnjeg tenisera, koji kao da proživljava novi mladost i ponovo deli teniske lekcije širom sveta.

Naime, tokom meča sa Aleksom Molčanom, najbolji teniser sveta je pokazao sav svoj raskošni kvalitet, znanje i iskustvo. Tokom jednog od poena, Đoković je trenutno 38. igrača na ATP listi „provozao“ nekoliko puta sa kraja na kraj terena, sa velikim naporom je Molčan uspevao da isparira srpskom teniseru, da bi u odsudnom trenutku Novak na iznenađenje svih prisutnih uputio udarac koji Slovak nije uspeo da vrati.

Publika nije imala dilemu. Ljubiteljima tenisa je ostalo samo da ustanu i aplauzom čestitaju teniskom kralju.

 

 

Inače već je poznato da će Novak Đoković, pod uslovom da se ne dogodi velika teniska senzacija, u narednom kolu Rolan Garosa odmeriti snage sa slovenačkim teniserom Aljažom Bedenom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading