NOVAK UDARA NA VAJDU: U Parizu će tek da PRŠTI - sledi DUEL u koji će sve oči teniskog sveta biti UPERENE!

Autor:

Sport

24.05.2022

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je najbolji teniser sveta tek započeo svoj pohod ka trofeju na pariskoj šljaci, već u narednoj rundi turnira sve oči će biti usmerene samo na njega.

NOVAK UDARA NA VAJDU: U Parizu će tek da PRŠTI - sledi DUEL u koji će sve oči teniskog sveta biti UPERENE!

Foto: Tanjug/AP

Nakon samo tri odigrana seta i svega četiri prepuštena gema, Novak Đoković je na startu Grend Slem turnira u Parizu savladao Japanca Jošihitu Nišioka rezultatom 3:0 (6:3, 6:1, 6:0) u setovima.

Već u narednoj rundi Rolan Garosa, najboljeg tenisera sveta očekuje dule protiv svog nekadašnjeg trenera i velikog prijatelja Marjana Vajde, koji je od nedavno prvi trener slovačkog tenisera Aleksa Molčana koji je danas nakon četiri odigrana seta eliminisao Argentinca, Federika Koriju.

Aleks Molčan je u nakon velike borbe bio bolji od trenutno 54. igrača na ATP listi, Argentinca Korije rezultatom 3:1 (6:3, 6.4, 3:6, 6:3).

 

 

Slovački teniser koji trenutno zauzima 38. poziciju na ATP listi, do sada se tokom svoje profesionalne karijere samo jednom sastajao sa Novakom Đokovićem. Bilo je to na Serbia openu 2021. godine, a u meču koji je odigran na terenima Teniskog centra "Novak", najbolji teniser sveta je slavio rezultatom 2:0 (6:4, 6:3).

Predstojeći susret svakako će biti najinteresantniji upravo zbog činjenice da će Đoković po prvi put od prekida saradnje protiv sebe imati Marjana Vajdu i sigurno će ovaj podatak verovatno srpskom teniseru predstavljati veću prepreku u odnosu na smaog protivnika.

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković i Marjan Vajda nedavno na Serbia openu

 

Vreme odigravanja susreta između Novaka Đokovića i Marjana Vajde još uvek nije poznato.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading