POBESNEO JE: Novak NIJE MOGAO DA POVERUJE šta mu se događa – OPOMENUT je od strane sudije, ali je usledio brutalan ODGOVOR!

Autor:

Sport

25.05.2022

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta grabi ka sigurnom prolazu u naredno kola Otvorenog prvenstva Francuske.

POBESNEO JE: Novak NIJE MOGAO DA POVERUJE šta mu se događa – OPOMENUT je od strane sudije, ali je usledio brutalan ODGOVOR!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Slovački teniser Aleks Molčan, čini se, nije dorastao protivnik najboljem teniseru sveta, ali je očigledno da Novak Đoković i na pariskoj šljaci nema aršine koji su propisani za sve tenisere.

Naime, nakon sedmog gema drugo seta, koji je Novak osvojio i stigao na korak od prednosti od 2:0, došlo je do verbalnog okršaja sa glavnim sudijom u stolici.

Spremao se najbolji teniser sveta da servira, a sudija Eva Azderaki Mur ga je opomenula da to mora mnogo brže da učini. To je evidentno iznerviralo Novaka Đokovića koji je oštro odgovorio:

- Išao sam po peškir, ne mogu brže – vidno iznerviran je prvi reket sveta odbrusio sudiji.

Ipak, i Eva Azderaki Mur je još jednom uputila reči kritike:

- Moraš brže, imaš 25 sekundi između poena - odgovorila je ona.

 

 

Na sreću, kompletna prepirka se na ovome i završila, a Novak Đoković je još jednom uputio oštar pogled ka sudijskoj stolici pre nego što je nastavio sa serviranjem.

Kada je reč o samom rezultatu, Novak Đoković je nakon velike borbe u trećem setu i velikog broja rezultatskih preokreta, uspeo da stigne do trijumfa. Nakon uvodna dva seta koja je prilično lako rešio u svoju korist 6:2, 6:3, u trećem jje tek nakon taj-brejka stigao do trijumfa 7:6 i prolaza u treću rundu gde ga, kao što smo vas već informisali očekuje slovenački teniser Aljaž Beden.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading