DA LI JE NOVAK BRUTALNO POKRADEN? Legendarni teniser otkrio detalje koje niko nije primetio, ali su svakako mogli da utiču na ishod teniskog klasika!

Autor:

Sport

01.06.2022

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrtfinale ovogodišnjeg Rolan Garosa bila je nepremostiva prepreka za najboljeg tenisera sveta.

DA LI JE NOVAK BRUTALNO POKRADEN? Legendarni teniser otkrio detalje koje niko nije primetio, ali su svakako mogli da utiču na ishod teniskog klasika!

Foto: Twitter.com/printscreenEurosport

U najvećem teniskom duelu današnjice, Rafael Nadal je nakon velike borbe i četiri odigrana seta savladao Novaka Đokovića, a u duelu punom emocija, ali i fantastičnih teniskuh poteza, slavni američki teniser Džon Mekinro je primetio nešto što je ostalim posmatračima teniskog klasika sigurno promaklo.

Nekada najbolji teniser planete Džon Mekinro u više navrata tokom meča je sugerisao na Nadalovu „krađu vremena“ prilikom serviranja.

Čak je u jednom trenutku i rekao:

- Sat ponovo... Zar ne bi trebalo da imaju 15 sekundi za drugi servis? Deset, nešto? Evo, sudija tek sad kaže. Nadal to ignoriše. Možda bi trebalo i oduzimati poen za to prekoračenje. Vreme je isteklo nekoliko puta i sudija se nije oglasio. Ili poštujte pravilo, ili ga ukinite. Ovo je smejurija – istakao je Džon Mekinro.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

 

Inače, treba naglasiti da po pravilima teniske igre, svaki igrač za servis ima 25 sekundi. Rafael Nadal je tokom meča sa najboljkim teniserom sveta više puta prekoračio navedeni period  zbog čega je nekoliko puta i opomenut od strane sudije, ali mu nije i izrečena kazna oduzimanja poena što takođe postoji u pravilima.

Da li se nakon svega može postaviti pitanje kako bi Novak Đoković bio sankcionisan da je načinio identičan prestup?

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
An

01.06.2022 08:41

Rafa es Rey ❤️ Campeón 🎾

Odgovori 1 18
Emira

02.06.2022 01:33

@An - Cheet and doping is his name!