Devojka SVIREPI UBICA opet pred sudom?!

Autor:

Hronika

01.06.2022

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo za Špagović traži maksimalnih 40 godina zatvora.

Devojka SVIREPI UBICA opet pred sudom?!

Foto: facebook.com

Više javno tužilaštvo u Beogradu žaliće se na danas izrečenu prvostepenu presudu Jeleni Špagović(28) za ubistvo Majde Garović jer smatraju da je zaslužila strožu kaznu, odnosno maksimalnu.

- Uložićemo žalbu na presudu kojom je danas na 30 godina zatvora osudjena okrivljena Jelena Špagović zbog krivičnog dela teško ubistvo - najavili su iz Višeg javnog tužilaštva. 

Tužilaštvo će, kako navode, tražititi da se presuda preinači u delu odluke o kazni, i okrivljenoj izrekne maksimalna kazna za to krivično delo od 40 godina zatvora, imajući u vidu pokazanu bezobzirnost i svirepost okrivljene prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i nemoć žrtve Majde Garović da pruži otpor, a koja je u tom trenutku imala 80 godina.

Podsetimo, Jelena Špagović, inače ćerka prošle godine tragično preminulog desničara Saše Dujovića u junu 2019, ubila je kuhinjskim posudjem deviznu penzionerku Majdu Garović kojoj je dugovala novac.

Nakon što je usmrtila ubica, inače majka maloletnog deteta i medicinski radnik po struci, svoju žrtvu je opljačkala skinuvši nakit sa nje, pa je spakovala u kofer i prevezla do Krčedina gde je zapalila u kontejneru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading