NOVAK KAKVOG NE VIĐAMO ČESTO: Publika je ovaj potez najboljeg tenisera sveta ispratila salvama zvižduka! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.06.2022

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno je da svaki poraz izuzetno boli, ali posebno je to jasno kada se izgubi od najljućeg rivala i to veoma važnom trenutku.

NOVAK KAKVOG NE VIĐAMO ČESTO: Publika je ovaj potez najboljeg tenisera sveta ispratila salvama zvižduka! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković nije uspeo da ostvari trijumf u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Francuske. Nakon četiri seta Rafael Nadal je slavio rezultatom 3:1 (6:2, 4:6, 6:2, 7:6) i time je ne samo naneo Novaku Đokoviću ne samo bolan poraz, već će od ponedeljka najbolji teniser sveta na ATP listi gledati u leđa dvojici tenisera.

Meč velikih emocija doveo je i do grešaka tokom susreta, a u jednom momentu Novak Đoković nije mogao, a da ne iskali svoj akumulirani bes.

Igrao se četvrti set, Novak Đoković je fantastično pripremio poen, ali je loptica umesto na polovinu protivnika, očešala vrh mreže, dobila čudnu putanju, pa je Rafael Nadal imao „svo vreme sveta“ da se namesti i stigne do poena.

Sve navedeno izuzetno je razljutilo Novaka Đokovića koji je u naletu besa udario reketom po mreži što je očekivano izazvalo burne proteste na tribinama i zvižduke.

 

 

Ne treba ponavaljti da se tokom celokupnog ovogodišnjeg turnira u Parizu, Novak Đoković susretao sa zvižducima publike, što je počelo da iritira čak i komentatore koji su prenosili mečeve, još uvek najboljeg tenisera sveta.

I pored navedenog „nemilog događaja“ Novak je uspeo u datom momentu da stigne do brejka, povede sa 3:0 u setu, ali se po ko zna koji put u karijeri španski teniser izvukao, vratio u meč i na kraju uspeo da slavi i obezbedi sebi plasman u poslednju rundu takmičenja pred veliko finale Rolan Garosa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading