PUKAO MI JE FILM PA SAM GA UBIO! Šokantno priznanje ubice iz Rakovice: Odlučio sam da ga LIKVIDIRAM I TO NJEGOVIM REVOLVEROM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran R. (54) iz Zrenjanina, koji je uhapšen zbog sumnje da je u nedelju uveče ubio sestrića Miloša T. (32), u čijoj kući u Rakovici je živeo, juče je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu priznao zločin i rekao da je zločin počinio jer, navodno, više nije mogao da podnese vređanje.

PUKAO MI JE FILM PA SAM GA UBIO! Šokantno priznanje ubice iz Rakovice: Odlučio sam da ga LIKVIDIRAM I TO NJEGOVIM REVOLVEROM!

Foto: ST/N. Mutić

Zoran na dan hapšenja

Ispričao je da je Miloša upoznao pre tri i po godine u kafiću. Pošto je bio osuđen na sedam godina robije pred Specijalnim sudom zbog zločinačkog udruživanja i falsifikovanja novca.

Zoran je utočište našao kod Miloša, gde se skrivao poslednje tri godine.

- Međutim, on me je konstantno vređao i ponižavao. Te večeri mi je pukao film, pa sam odlučio da ga ubijem i to njegovim revolverom, koji je stajao u kući - rekao je Zoran tužiocu.

Miloš je kuću u kojoj je ubijen kupio od kuma pre dve godine, ali nije živeo u njoj, već na Voždovcu, sa suprugom i četvorogodišnjim sinom, pa je nju prepustio ujaku da bi je ovaj održavao.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

 

Prema prvim podacima iz istrage, ujak i sestrić bavili su se rudarenjem kriptovaluta, ali je kobne večeri zbog tog posla došlo do krvavog obračuna.

Navodno je Zoran optuživao Miloša da mu duguje novac. Međutim, ta rasprava je postajala sve žustrija, pa je Zoran zgrabio pištolj i u sestrića ispalio tri hica.

Miloš je na mestu ostao mrtav, a Zoran je pribrano pozvao policiju i rekao im šta je uradio.

Međutim, on je juče rekao da o kriptovalutama nije ništa znao i da je Miloš opremu za rudarenje tek nedavno doneo.

Posle saslušanja tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, imajući u vidu da je povratnik, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Zoranu se na teret stavlja krivično delo ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 15 godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading