POLICIJA TRAGA ZA KUVAROM ĐUROM! Svi detalji stravičnog ubistva u Jakovu: SUKOB POČEO SVAĐOM - ZAVRŠILO SE TRAGIČNIM EPILOGOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija po celoj Srbiji traga za Đurom N. (23), koji je iz kalašnjikova usmrtio Vuka J. (35).

POLICIJA TRAGA ZA KUVAROM ĐUROM! Svi detalji stravičnog ubistva u Jakovu: SUKOB POČEO SVAĐOM - ZAVRŠILO SE TRAGIČNIM EPILOGOM!

Foto: www.profimedia.rs/privatna arhiva

Đura N. (levo) ubio Vuka J. u Surčinu

Kuvar Đura N. (23) hicima iz kalašnjikova izrešetao je u nedelju oko 20 sati poznanika Vuka J. (35) ispred svoje porodične kuće u Jakovu.

Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo iste večeri u Urgentnom centru, a do sukoba je, navodno, došlo jer je Đura Vuku dugovao neki novac, pa je Vuk kod njega došao da bi mu, u zamenu za to, uzeo automobil golf 4.

Osumnjičeni je odmah nakon zločina pobegao istim vozilom, a policija intenzivno traga za njim.

Kobne večeri Vuk, koji je završio pilotsku školu u Vršcu, s bratom i trojicom prijatelja došao je kod Đure.

- On se uspaničio i utrčao u kuću, a onda je nakon nekoliko sekundi i istrčao iz nje s kalašnjikovim. Stojeći ispred svoje kapije, ispalio je rafal ka Vuku, koji je bio na udaljenosti od desetak metara. Pogodio ga je s tri hica, a jedan metak završio je i u parkiranom automobilu njegovog komšije, dok je nekoliko pogodilo i kamp-prikolicu, koja je bila iza žrtve. Vuk je ranjen pao na zemlju - ispričao je za Srpski telegraf izvor iz istrage.

Kako saznajemo, Vukov brat M. M. odmah je smestio ranjenika u automobil i uputio se ka bolnici, dok je Đura seo u golf i odjurio munjevitom brzinom.

- On je mog brata pogodio u stomak. Mi to nikako nismo mogli da sprečimo, a ka nama nije ni pucao. Odmah sam uspeo da se saberem i brzo ubacim brata u kola. Odvezao sam ga u dom zdravlja u Surčinu. Baš je bio loše. Ne znam zašto mi je pucao na brata. Nije mu ništa skrivio - navodno je ispričao Vukov brat u policiji.

Nesrećni muškarac ubrzo je prebačen u Urgentni centar, gde je preminuo na operacionom stolu, sat vremena nakon ponoći.

Prema nezvaničnim informacijama, pre izvesnog vremena Vuk i Đura su se posvađali u jednom noćnom klubu u Jakovu, a to je preraslo u tuču, u kojoj je, navodno, učestvovao i Vukov otac, s kojim živi na Novom Beogradu.

Policija ispituje da li je to tačno da bi što pre rasvetlila motive tragičnog obračuna.

Reporteri Srpskog telegrafa zakucali su juče na vrata kuće u kojoj osumnjičeni Đura živi s roditeljima i bratom. Vrata je otvorila jedna žena, vidno potresena, i novinarima poručila samo jednu reč: "Nemojte", a onda se vratila u kuću, dok je drugi ukućanin seo u automobil i žurno odjurio.

Policija je raspisala intenzivnu potragu za osumnjičenim, koji je s mesta zločina pobegao u golfu 4.

Radio na novobeogradskom splavu

Đura N. bavio se i folklorom i bio je zaposlen na jednom novobeogradskom splavu. Njegove komšije za njega imaju samo reči hvale.
- Prosto ne mogu da verujem da se to desilo. Đura je izuzetno fin i dobar momak. Radio je kao kuvar i dobro mu je išao taj posao. Nemam predstavu odakle mu kalašnjikov u kući i zašto je njime usmrtio tog čoveka. Svi u ulici smo u šoku - rekao je za Srpski telegraf jedan od stanara Ulice braće Žigić, u kojoj se desio stravičan zločin.
Vukove komšije na Novom Beogradu takođe nemaju nijednu lošu reč za stradalog.
- Njegova porodica je te večeri otišla iz stana i nisu se vraćali. Bili su potpuno izbezumljeni. Vuk je baš dobar momak. Bio je zaposlen, radio je u nekoj firmi - navode stanari Vukove zgrade.

 

Hteo da povrati auto, pa bacio bombu

Pre samo nekoliko dana došlo je do sličnog brutalnog obračuna zbog navodnih dugovanja. Zoran R. (23) iz Inđije upao je u kafić u istom mestu u kojem je sedeo njegov poznanik Dragan K. (42) i počeo da puca na njega, ali mu se pištolj zakočio, pa ga je Dragan pojurio s prijateljem, ali se Zoran nakon nekoliko sekundi vratio i na lokal bacio bombu. Napadač je ubrzo uhapšen, a Dragan je prošao samo s lakšim povredama. Prema nezvaničnim informacijama, mladić je Draganu dugovao novac, pa mu je u zalog dao svoj automobil, a kobnog dana je trebalo da se nađu da bi Zoran vratio taj novac i uzeo vozilo nazad, ali do toga ipak nije došlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading