PREMINUO MUŠKARAC IZREŠETAN KALAŠNJIKOVOM U SURČINU! Došao da zapleni automobil zbog duga, dužnik mu sasuo više metaka u stomak!

Autor:

Hronika

30.05.2022

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac V. J. (35) iz Jakova koji je upucan u Surčinu, preminuo je u Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra Srbije.

PREMINUO MUŠKARAC IZREŠETAN KALAŠNJIKOVOM U SURČINU! Došao da zapleni automobil zbog duga, dužnik mu sasuo više metaka u stomak!

Foto: shutterstock

Policija na terenu

Smrt je konstatovana u 00:50, piše Telegraf.

Pucnjava se dogodila u nedelju oko 19.50 časova, a na V. J. je, navodno pucao N. Đ. (23). Osumnjičeni je u V. J. pucao iz autmatske puške i naneo mu višestruke povrede.

Podsetimo, do pucnjave koja se dogodila sinoć u Ulici braće Žigić, prema nezvaničnom saznanju "Blica" došlo je zbog prethodno nerašćićenih računa među napadačem i žrtvom.

Naime, kako saznajemo, juče u toku dana upucani Vuk J. navodno je došao sa drugom u pomenutu ulicu, kako bi od Đure uzeli automobil "golf 4" koji je on vozio. Nezvanično, zaplenu automobila mladić je želeo da izvrši zbog navodnog duga koji je Đura N. prema njemu imao.

Nedugo potom, došlo je do svađe i fizičkog obračuna, pa je Đura u jednom trenutku utrčao u kuću, i vrlo brzo vratio se trčeći sa kalašnjikovim u rukama, iz koga je pucao u Vuka sa nekoliko hitaca dok su ga tri su pogodila u stomak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading