RANJENI POZNAT POLICIJI! Napadač u bekstvu, ali identifikovan! Detalji i motiv pucnjave u Surčinu!

Autor:

Hronika

29.05.2022

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač se udaljio automobilom marke ''golf 4".

RANJENI POZNAT POLICIJI! Napadač u bekstvu, ali identifikovan! Detalji i motiv pucnjave u Surčinu!

Foto: Republika.rs

Mladić Nikola Đ. star 23 godine izrešetao je večeras u Surčinu Vuka J. koji je hitno prevezen u Urgentni centar gde se nalazi na reanimaciji.

U beogradskom naselju Surčin, u Ulici braće Žigić došlo je do do upotrebe vatrenog oružja. Prvi rezultati istrage ukazuju da je mladić star 23 godine Nikola Đ. pucao iz pištolja i ranio Vuka J., koji je privatnim kolima prevezen u zdrastvenu ustanovu.

Napadač se udaljio automobilom marke ''golf 4". Povrede je najverovatnije zadobio Vuk J. koji je privatnim kolima prevezen u zdrastvenu ustanovu, pre dolaska policijskih službenika

Ranjeni mladić je trenutno na reanimaciji Urgentnog centra. Policija intezivno radi na lociranju i hapšenju osobe koja je pucala iz pištolja.

Vuk J. je od ranije poznat policiji. Prema nezvaničnim saznanjima reč je o narko dileru.

Prema saznanjima Informera, teško ranjeni Vuk je pre izvesnog vremena pretukao mladića i njegovog oca, pa se pretpostavlja da je ovaj odlučio da se osveti.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading