Zbog ovoga je Zoran UBIO Miloša?! Detalji ZLOČINA u beogradskom naselju Kijevo

Autor:

Hronika

30.05.2022

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zrenjaninac Zoran R. (54) uhapšen je zbog sumnje da je u ponedeljak ujutru, 40 minuta posle ponoći, sa tri hica u grudi usmrtio sestrića Miloša T. (32) u Letićevoj ulici u beogradskom naselju Kijevo! Zločin se dogodio u kući koja je pripadala žrtvi, a prema prvim informacijama, osumnjičeni je, navodno, pucao u rođaka zbog svađe oko dugova.

Zbog ovoga je Zoran UBIO Miloša?! Detalji ZLOČINA u beogradskom naselju Kijevo

Foto: Shutterstock

Na mestu zločina u Rakovici istražitelji su tokom celog dana obavljali uviđaj, a policijskom trakom bio je obeležen prostor oko kuće, kao i motor kojim se ubijeni kobne večeri dovezao. Kako se saznaje, Zoran R. je poslednjih godinu dana živeo u kući Miloša T., sa kojim je ušao u posao rudarenja kriptovaluta. Kako mu je ubijeni, navodno, bio dužan određenu svotu novca od tog posla, on je, kako se sumnja, posle kraće rasprave izvadio pištolj i sa tri hica u grudi usmrtio mladića.

- Miloš je kuću, u kojoj se dogodilo ubistvo, kupio pre nekoliko godina od svog venčanog kuma - ističu komšije za "Novosti". - Skoro svakog dana bi na imanje dolazio sa ženom i malim detetom, a često je sa njima bila i tašta. Nikada nije bilo nikakvih problema, a on je uvek bio srdačan prema svima. Nije bilo slavlja ni veselja da nas nije pozvao da im se pridružimo. Danas je, takođe, rođendan njegovom detetu, a koja ih tragedija sad zadesi. Delovali su kao skladna i normalna porodica, ništa nije slutilo da će se dogoditi ovakav zločin. U dvorištu su preko leta imali i veliki bazen, pa bi vreme uglavnom provodili u Kijevu, iako imaju stan na Voždovcu.

Republika

Foto: Shutterstock

Uviđaj

Posle ubistva, Zoran R. je, navodno, izašao iz kuće i sam pozvao policiju. Rekao im je šta je uradio posle svađe i da Miloš ne daje znake života. On je u ponedeljak, oko 11 časova, ponovo doveden u Letićevu 26, kako bi se uradila kompletna rekonstrukcija zločina, a pronađen je i revolver iz kog je pucano.

- Zoran nije bio nasilan, uvek bismo lepo popričali kada bismo se sreli - ističu žitelji ovog dela Rakovice. - Često je sa porodicom ubijenog Miloša sedeo zajedno u dvorištu i razgovarao. Iz njihovog doma nikada se nije čula neka galama ili svađa, a isto je bilo i kobne večeri. Samo smo odjednom čuli policijsku patrolu i kasnije iz medija saznali šta se dogodilo.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Policija

Osumnjičeni je, navodno, odranije poznat policiji, pošto su protiv njega pokrenute već dve potrage, jedna zbog izdržavanja kazne od sedam godina, a druga za šest meseci. NJemu je posle hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu.

PRESEČEN KABL

Na mestu ubistva, odnosno u dvorištu kuće u Kijevu, u ponedeljak se mogao videti presečen strujni kabl koji viri iz zemlje, tipičan za korišćenje visokofrenkventnih uređaja, koji su između ostalih potrebni za rudarenje kriptovalute. Takođe, s obližnjeg stuba javne rasvete kabal je bio povezan sa kućom u kojoj se zločin dogodio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading