OVO JE UBICA IZ RAKOVICE: Presudio sestriću hicima iz pištolja, POLICIJI SE PREDAO BEZ OPIRANJA! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

31.05.2022

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran R. (54) iz Zrenjanina uhapšen je zbog ubistva sestrića Miloša T. (32). On je sestriću presudio u nedelju oko ponoći hicima iz pištolja u njegovoj kući u Rakovici.

OVO JE UBICA IZ RAKOVICE: Presudio sestriću hicima iz pištolja, POLICIJI SE PREDAO BEZ OPIRANJA! (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/N. Mutić

Zoran na dan hapšenja

Prema prvim informacijama, na brutalan zločin odlučio se zbog duga oko poslova s kriptovalutama. 

Osumnjičeni je odmah nakon ubistva sam pozvao policiju i predao se bez opiranja.

Miloš je kuću u kojoj je usmrćen kupio od kuma pre dve godine, ali nije živeo u njoj, već na Voždovcu, sa suprugom i četvorogodišnjim sinom, pa je nju prepustio ujaku da bi je ovaj održavao.

- Zoran se u Rakovicu doselio iz Zrenjanina nakon razvoda. Ima dvoje odrasle dece, koji žive u Novom Sadu - kažu njegovi poznanici iz komšiluka.

Prema prvim podacima iz istrage, ujak i sestrić bavili su se rudarenjem kriptovaluta, ali je kobne večeri zbog tog posla došlo do krvavog obračuna.

- Navodno je Zoran optuživao Miloša da mu duguje novac. Međutim, ta rasprava je postajala sve žustrija, pa je Zoran zgrabio pištolj i u sestrića ispalio tri hica. Miloš je na mestu ostao mrtav, a Zoran je pribrano pozvao policiju i rekao im šta je uradio. To se desilo baš na rođendan Miloševog sina - navodi naš izvor iz istrage.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

 

Osumnjičeni za ubistvo uhapšen je iste večeri, ali je u prepodnevnim časovima vraćen na mesto zločina da bi inspektorima pokazao gde je ostavio oružje i da bi im pomogao u čitavoj rekonstrukciji tragičnog događaja.

Takođe, policajcima je potvrdio da je to učinio nakon svađe sa sestrićem, ali nije detaljisao zbog čega je došlo do nje.

Nakon skoro dva sata izveden je iz kuće, a naši reporteri su zabeležili taj momenat.

Kako dalje saznajemo, Zoran je već bio na poternici zbog izdržavanja dve zatvorske kazne - jedne od sedam godina i druge od šest meseci.

U dvorištu stradalog Miloša nalazi se čitav vozni park, koji čine četiri automobila i jedan motor, koje su inspektori, takođe, detaljno pregledali.

Njegove komšije iz Rakovice su u šoku i ne mogu da poveruju da mu je presudio ujak.

- Delovalo je kao da se dobro slažu. Miloš je često dolazio tu sa ženom i sinčićem na vikende, a i slavlja, na koja su znali da pozovu ceo komšiluk. Prema komšijama su obojica bila fina. Zoran je znao i da svojevoljno poveze jednu baku do pijace kad god je vidi da se muči pešice. Ispada da je Miloš ujaku dao krov nad glavom, a ovaj ga ubio zbog navodnog duga - navode za naš list stanari ulice u kojoj je došlo do tragedije.
Zoranu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Tražio auto nazad, pa bacio bombu

Pre samo nekoliko dana došlo je do još jednog brutalnog obračuna zbog navodnih dugovanja. Zoran R. (23) iz Inđije upao je u kafić u istom mestu u kojem je sedeo njegov poznanik Dragan K. (42) i počeo da puca na njega, ali mu je pištolj zakočio, pa ga je Dragan pojurio s prijateljem. Zoran se nakon nekoliko sekundi vratio i na lokal bacio bombu. Napadač je ubrzo uhapšen, a Dragan je prošao samo s lakšim povredama. Prema nezvaničnim informacijama, mladić je Draganu dugovao novac, pa mu je u zalog dao svoj automobil, a kobnog dana je trebalo da se nađu da bi Zoran vratio taj novac i uzeo vozilo nazad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading