NOVI SOFTVER AJFONA ĆE VAS ODUŠEVITI: Ovo će biti potpuno ludilo!

Autor:

Svet

01.06.2022

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apple navodno donosi niz novih ažuriranja za iPhone i iPad sa svojim nadolazećim izdanjima softvera, iOS 16 i iPadOS 16, koje će kompanija, kako se očekuje, objaviti tokom svog uvodnog izlaganja za programere VVDC 2022 6. juna.

NOVI SOFTVER AJFONA ĆE VAS ODUŠEVITI: Ovo će biti potpuno ludilo!

Foto: Matthew Yohe

Promene na Ajfonu uključuju ažuriranja obaveštenja, poruka i aplikacije Health, navodi Bloomberg. Apple je takođe prošle godine uveo nove promene obaveštenja, uključujući opciju da ih grupiše u rezime u određeno doba dana, kao i novi režim fokusa koji ograničava obaveštenja koja vidite u određeno vreme. Očekuje se da će aplikacija za poruke dobiti nove audio funkcije, rekao je Bloomberg.

U međuvremenu, predviđa se da će aplikacija Health dobiti nove funkcije koje rade sa Ajfonom i Apple Watch-om, navodi Bloomberg.

Apple će navodno dodati nove vidžete na zaključani ekran sa podrškom za „uvek uključene“ ekrane na Ajfon 14 i Ajfon 14 Pro. To bi će omogućiti vidljivost vidžeta na Ajfonu čak i kada samo sedi na vašem stolu. Trenutno, ekran Ajfona se zatamnjuje kada se ne koristi. Ali uvek uključeni ekrani postali su uobičajeni na Android telefonima koje proizvode Samsung, Google i drugi proizvođači telefona.

Foto: youtube.com/CashKaro

 

Ipak, Apple često na jesen predstavlja svoj najnoviji Ajfon, tako da će proći još nekoliko meseci pre nego što potrošači budu u mogućnosti da kupe telefone koji mogu da koriste tu funkciju.

U izveštaju se takođe navodi da će Apple dodati nove opcije za više zadataka za iPad. Prošle godine je to znatno olakšalo rad dve aplikacije jedna pored druge, ali neki ljudi koji žele da urade više sa svojim iPad-om dugo su želeli opciju da pokreću još više aplikacija u različitim prozorima, kao što biste mogli na Mac-u.

Apple obično najavljuje novi softver na događaju, a zatim ga izdaje u beta verziji kako bi korisnici isprobali pre nego što konačna verzija bude puštena svim korisnicima na jesen.

Kompanija bi takođe mogla da najavi nove MacBook Air laptopove na događaju, rekao je Blumberg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading