NEVEROVATNA SCENA U KRALJEVU! Policija zatekla kavez sa mrkim medvedima! (FOTO)

Autor:

Vesti

02.06.2022

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na prostoru jedne firme u Kraljevu pronađena dva mrka medveda. Vlasnik firme je, bez potrebne dozvole, ove strogo zaštićene životinje držao u kavezu na otvorenom.

NEVEROVATNA SCENA U KRALJEVU! Policija zatekla kavez sa mrkim medvedima! (FOTO)

Foto: MUP Srbije

Pripadnici MUP-a, u saradnji sa inspekcijama i stručnom službom Zoološkog vrta, izvršili su uviđaj na prostoru privrednog subjekta u Kraljevu, čiji je vlasnik bez potrebne dozvole u kavezu na otvorenom držao dve jedinke mrkog medveda, saopštio je MUP.

Foto: MUP Srbije

 

Reč je o strogo zaštićenoj vrsti, a kako je saopšteno iz policije, dalju brigu o životinjama preuzeće nadležne službe koje će angažovati Ministarstvo za zaštitu životne sredine.

Po nalogu dežurnog tužioca izvršiće se i ekspertiza zdravstvenog stanja životinja radi kvalifikacije krivičnog dela.

U akciji su učestvovali pripadnici novoformirane Jedinice MUP-a za suzbijanje ekološkog kriminala i zaštite životne sredine, u saradnji sa policijskim službenicima iz Kraljeva, Ministarstvom zaštite životne sredine i njenim inspekcijskim organima, veterinarske inspekcije i stručne službe Beo zoo vrta.

Uviđaj je naložilo Osnovno javno tužilaštvo u Kraljevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading